Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Aydıntepe Mahallesi’ni ziyaret ederek, mahalleye kazandırılan yatırımları yerinde inceledi.
Ünye belediyesi tarafından Aydıntepe Mahallesi’nde yapılan 5 bin 150 metre kare beton yol, 5 bin 600 ton malzemeli yol bakımı ve 250 metrelik yağmur suyu hattı çalışmalarına açılış programı gerçekleştirildi.
Programa Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, CHP Ünye İlçe Başkanı Ali Yalçın, ÜTSO Başkanı Durmuş Zor, Şoförler Odası Başkanı Bekir Şimşek ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış töreninde bir açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, göreve geldikleri günden bu yana 160 bin metre kareden fazla beton yol yapıldığını hatırlatarak, “Her zaman söylediğimiz gibi yol medeniyettir ve bizi sevdiklerimize kavuşturur. Türkiye son yıllarda hem karayolu hem de havayolu olmak üzere ulaşımda adeta çağ atlamış durumda. Ünye’de de bizler göreve geldiğimiz günden itibaren mahallelerimizin temel sorunu ve talebi olan yol çalışmalarına ağırlık verdik. 85 mahallemizin tamamına eşit ölçekte hizmet üreterek sorunları çözüme kavuşturmuş oluyoruz” diye konuştu.
Kısa sürede büyük işler yapıldığını ifade eden Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney; "Mahallelerimizde yapılan hizmetleri gezdiğimizde gördüğümüzde, hizmetlerin isabetli, doğru ve en güzel şekilde yapıldığını ve yapılmaya çalışıldığını; vatandaşlarımızın da yapılan hizmetleri sahiplendiğini görüyoruz. Bu kadar kısa süre içerisinde buralara kadar gelmişsek, yakın gelecekte standartların çok daha iyi noktalara ulaşacağından en ufak şüphem yok. Ünye Belediyemiz hizmetlerin önceliğine bakarak hizmetleri ulaştırmak için gayret gösteriyor. Ben başta belediye başkanımız olmak üzere hizmetlerde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Aydıntepe Mahalle Muhtarı Mustafa Ustaoğlu ve mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı Ünye Belediyesi'ne teşekkür etti.
YORUMLAR
