Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar

Karla Mücadele Ekibi Görev Başında

Ordu Büyükşehir Belediyesi, yüksek rakımlı ilçelerde karla mücadelede tedbiri elden bırakmıyor. Ulaşımda kar nedeniyle yaşanabilecek olumsuz duruma karşı 324 araç ve iş makinesi 615 personelle teyakkuzda olan ekipler, yüksek rakımlı ilçelerde tuzlama çalışmaları ile ulaşımda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçiyor.

Karla Mücadele Ekibi Görev Başında
Paylaş:

Fen İşleri Daire Başkanlığı koordinesindeki ekipler, karla mücadele çalışmalarının yanı sıra yollardaki don ve buzlanma riskine karşı önlemler alıyor. Başlatılan çalışmalarda ekipler, yollarda tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası, Akkuş, Gürgentepe, Çaybaşı gibi ilçelerde çalışmalarına ağırlık veren ekipler, ihtiyaç olması halinde 7/24 göreve hazır bekliyor.

 

OLUMSUZLUĞA GEÇİT VERİLMİYOR

 

Ekipler bir yandan ulaşımda bir aksaklık yaşanmaması için çalışırken, bir yandan da tedbirsiz yola çıkan araç sürücülerinin imdadına yetişiyor. Buzlanma nedeniyle kayan araçlara müdahale eden ekipler, olumsuz bir durum yaşanmasını engelliyor.

 

Vatandaşların kar lastiği ve zincir olmayan araçlarla trafiğe çıkmaması gerektiğine dikkat çeken ekipler, vatandaşların karla mücadele talepleri için 444 10 52 Çağrı Merkezini, 0 (452 ) 233 25 54, 233 25 58, 233 25 59 Nolu telefonları 7/24 arayabileceklerini belirtiyor.

 

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.