
Kapalı otoparkın ilk araç aboneliği yapıldı
Uzun süredir açılacak mi açılmayacak mı konusunda kamuoyu gündemini meşgul eden 15 Temmuz Meydanı ile ilgili yaşanan son gelişmelerin ardından ilk olarak Ünye Belediyesi tarafında kapalı otopark faaliyete geçirilmişti.
Kapalı otopark çevresindeki araç yoğunluğunu ele aldığımız haberimizin ardından Ünye Belediyesi meydanın altında bulunan kapalı otoparkı hizmette soktu.
Yaklaşık bir hafta vatandaşların ücretsiz olarak kullandığı otoparka ilk abonelik gerçekleştirildi. Ünye Belediyesi 15 Temmuz Meydanındaki kapalı otoparka ilk abonelik alan isim bölge esnaflarından Kuyumcular Başkanı Nuri Kumaş oldu.
Bu aboneliğin ardından vatandaşların da abonelik için belediyeye müracaat ettiği öğrenildi. Bu yaşanan son gelişmenin ardından pazaryeri çevresindeki park sorununun biraz daha rahatlayacağı tahmin ediliyor.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise konu ile ilgili olarak olumlu gelişmelerin yaşandığı sürecin sonuna gelindiğini belirterek kapalı otopark çevresinde bulunan Orbel’e ait yol üstündeki parkların da kaldırılacağını ve kapalı otoparkın daha fazla kullanılması için teşvik edileceğini açıkladı.