İYİ Parti Ünye İlçe Teşkilatı, ilçe genelinde yürüttüğü saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Orta Çarşı’da stant açarak vatandaşlarla bir araya gelen teşkilat, bugün de Ünye 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bilgilendirme standı kurdu.
İlçe halkıyla birebir temas kuran parti üyeleri, vatandaşlara parti politikaları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ayrıca standı ziyaret eden birçok kişiye üyelik süreçleri anlatılarak yeni üyeler kazandırıldı.
Çalışmalara İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Servet Zeren de katıldı. Zeren, meydanda kurulan stantta vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. İlçe teşkilatının halkla sürekli temas halinde olacağını belirten Zeren, Ünye’nin sorunlarını yerinde tespit ederek çözüm üretme amacıyla sahada olduklarını ifade etti.
İYİ Parti Ünye İlçe Teşkilatı’nın saha faaliyetlerinin önümüzdeki günlerde de farklı noktalarda devam edeceği öğrenildi.
