
https://www.youtube.com/watch?v=KpLlGGkMqOs&feature=youtu.be
İYİ Parti Ünye İlçe başkanlığı resmi kurumları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam edi
yor.
İlçe Kongresini tamamlamalarının ardından faaliyetlerini hızlı bir şekilde sürdüren İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı İrfan Demir Emniyet Müdürü Ahmet Aksu’yu ziyarette bulundu.
Ünye’de 3 ay önce göreve başlayan Emniyet Müdürü Aksu’ya hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Demir’e ziyarette partinin yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.
İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı İrfan Demir:
“İYİ Parti İlçe Kongremizden sonra Ünye’mizde öncelikle resmi kurumlar olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve

vatandaşlarımızla birlikte olmak amacıyla gezilerimize başladık. Bu vesileyle Ünye emniyet Müdürlüğünü de ziyaret etme fırsatımız oldu. Sn. Müdürümüze bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyoruz, ayrıca kendisi de göreve başlayalı 3 ay oldu sanıyorum, 3 aylık süre içerisinde görüşme fırsatımız olmamıştı, bu vesileyle de kendisine hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz” dedi.
İYİ Parti Ünye İlçe Başkanlığı İlçe Emniyet Müdürlüğünün yanı sıra İlçe Jandarma Komutanlığına da ziyaret gerçekleştirdi.