Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar
Politika

İşte Özdemir'in A Takımı!

İşte Özdemir'in A Takımı! AK Parti Ordu İl Başkanı Samet Özdemir, yeni il yürütme kurulunu duyurdu. Özdemir, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak yeni yönetimin Ordu için faydalı çalışmalara imza atacağına inandığını belirtti.

İşte Özdemir'in A Takımı!
Paylaş:

AK Parti Ordu İl Başkanı Samet Özdemir, partisinin yeni il yürütme kurulunu açıkladı. Özdemir, paylaşımında yeni kadronun Ordu için hayırlı olmasını diledi.

Birlik Mesajı Verdi


Özdemir, “AK Parti Ordu İl Yürütme Kurulumuzun partimize ve Ordu’muza hayırlı olmasını diliyorum. Allah’ın izniyle birlik ve beraberlik içinde çalışarak şehrimize hizmet edecek, hemşehrilerimize faydalı olacak güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Cumhurbaşkanına Destek Vurgusu


Özdemir, Ordu’nun davalarına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini güçlendirmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Politika Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.