Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar

İpsala Gümrük Kapısı’nda 387 kilo skunk ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza ekipleri, Edirne İpsala Gümrük Kapısı’nda düzenlenen operasyonda 387 kilo 348 gram skunk esrar cinsi uyuşturucu madde ele geçirdi.

İpsala Gümrük Kapısı’nda 387 kilo skunk ele geçirildi
Paylaş:

Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza ekipleri, Edirne İpsala Gümrük Kapısı’nda düzenlenen operasyonda 387 kilo 348 gram skunk esrar cinsi uyuşturucu madde ele geçirdi.

ANKARA (İGFA) - Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, uyuşturucu kaçakçılığıyla mücadele kapsamında yürütülen risk analizi ve hedefleme çalışmaları sonucu ülkeye giriş yapmak üzere İpsala Gümrük Kapısı’na gelen karavan tipi bir araç şüpheli bulundu. Araç, X-Ray tarama sistemine yönlendirildi.

NARKOTİK KÖPEKLERİ TEPKİ VERDİ

Edirne İpsala Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü detaylı aramada, hassas burunlu narkotik dedektör köpekleri “BETA” ve “AXEL” de operasyona katıldı. Köpeklerin aracın belirli bir bölümüne tepki vermesi üzerine incelemeler bu alanda yoğunlaştırıldı.

Yapılan kontrollerde, aracın doğal boşluğuna gizlenmiş 173 şeffaf poşet içinde toplam 387 kilo 348 gram skunk ele geçirildi.

Ticaret Bakanlığı, toplum sağlığını ve özellikle gençleri tehdit eden uyuşturucu kaçakçılığı başta olmak üzere her türlü kaçakçılıkla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

Olayla ilgili soruşturmanın Edirne İpsala Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde devam ettiği kaydedildi.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.