Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar
Ordu

İlküvez'de Acı Olay: Fındık Bahçesinde Çalışırken Hayatını Kaybetti

Ordu’nun Çaybaşı ilçesinde fındık bahçesinde çalıştığı sırada fenalaşan 57 yaşındaki Ali Çubuk, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

İlküvez'de Acı Olay: Fındık Bahçesinde Çalışırken Hayatını Kaybetti
Paylaş:

Ordu’nun Çaybaşı ilçesinde fındık bahçesinde çalıştığı sırada fenalaşan 57 yaşındaki Ali Çubuk, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Bahçede Çalışırken Fenalaştı

Olay, ilçeye bağlı İlküvez Koztepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kendi fındık bahçesinde ot temizliği yapan Ali Çubuk, bir anda rahatsızlandı.

Yakınlarının durumu fark ederek ihbarda bulunması üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesine rağmen Ali Çubuk’un yaşamını yitirdiği belirlendi. İlk değerlendirmelerde kalp krizi geçirdiği tespit edildi.

Evli ve çocuk sahibi olduğu öğrenilen Ali Çubuk’un vefatı, ailesi ve mahalle sakinleri arasında büyük üzüntüye neden oldu. Olay, İlküvez ve çevresinde derin bir üzüntüyle karşılandı.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Ordu Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.