İKİZCE KIZINI BAĞRINA BASTI
Memleket Partisi Ordu 1
Memleket Partisi Ordu 1. Sıra Milletvekili adayı Sebanur Delican Özdemir’e, baba ocağı İkizce’den tam destek geldiği belirtildi.
Konuyla ilgili olarak yapılan bilgilendirme açıklamasında şöyle denildi;
“Memleket Partisi Ordu 1. Sıra Milletvekili adayı Sebanur Delican Özdemir, seçim kapsamında ekibiyle birlikte sahayı hiç boş bırakmadan çalışmalarını yoğun tempo ile sürdürüyor.
Özdemir, aday adaylığı süreciyle birlikte sahayı hiç bırakmayıp Cumhurbaşkanlığı için Muharrem İnce’ye, milletvekilliği için kendisine destek istiyor.
Sebanur Delican Özdemir, babasının Kaynartaş Belediye Başkanlığı yaptığını ifade ederek kendisinin İkizce’nin kızı olduğunun altını çizip esnaf ve vatandaşlardan destek istedi.
Memleket Partisi’nden Ordu Milletvekili adayı Sebanur Delican Özdemir, baba ocağı İkizce’de yoğun ilgi ile karşılanırken İkizceliler Özdemir’e tam destek sözü verdi.
İkizce’nin baba ocağı olduğunun altını çizen Özdemir, kendisinin de babasının izinden gittiğini ve halkın sorunlarının çözülmesi için aralıksız mücadele ettiğini söyledi.
Memleket Partisi’nin güzel bir ivme kazandığını, kadınlar ve gençlerin sesi olmak istediklerini ifade eden Özdemir; “Hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz” diyerek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Kendisinin ve Memleket Partisi’nin projeleri ile ilgili bilgi verdi
[gallery link="file" size="large" ids="268141,268142,268143,268144,268145,268146,268147,268148"]
YORUMLAR
