Güneş Kuyumculuk'tan 14 Şubat'a Özel Kampanya
https://www
https://www.youtube.com/watch?v=xjTF_nO-i60
Karadeniz’in altın merkezi olan vatandaşlara her zaman en iyi ve kaliteli ürünleri toptan fiyatına perakende satış ile gerçekleştiren Güneş Kuyumculuk, 14 Şubat kampanyasıyla en trend ürünleri vatandaşlara sunuyor.
14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla “14 ile 24 Şubat tarihleri arasında tüm ürünlerde %50’ye varan indirim kampanyası” düzenleyen Güneş Kuyumculuk, her zaman olduğu gibi özel günlerde de vatandaşların yanında oluyor.
Altında ve dövizdeki son durumun yanı sıra 14 Şubat kampanyası hakkında kameralarımıza bilgi veren Güneş Kuyumculuk İşletme Ortağı Tuğrul Çavuşoğlu, altında alım fırsatının devam ettiğini belirtti.
En yeni ve trend ürünleri vatandaşlara sunduklarını ve müşterilerin isteklerine göre de ürünler sunabildiklerini belirten Çavuşoğlu, tüm vatandaşları kampanyadan yararlanmak için 15 Temmuz Meydanı’ndaki işletmelerine beklediklerini ifade etti.
Çavuşoğlu açıklamasında;
Altında Alım Fırsatı Devam Ediyor
Şubat ayının ortasına gelmiş bulunmaktayız. 14 Şubat’tan dolayı da hareketli bir dönem geçiriyoruz. Ancak altın fiyatlarında ciddi bir yükselişin olmadığını görmekteyiz. Külçe altının 2050 Lira bandında devam ettiğini görmekteyiz. Bu seviyelerden toparlanıp, kademeli bir çıkış olacaktır. Ama ben Şubat ve Mart aylarında altının bu seviyelerde devam ederek vatandaşlarımıza alım fırsatı vereceğini düşünüyorum. Mart ayından sonra ülkemizde seçim süreci başlayıp, biteceği ve ondan sonraki süreçte bizleri neler bekleyeceği belli olmadığından dolayı, siyasi etkinin ekonomiye etkisi olacaktır. Yaz aylarının gelmesiyle de fiyatlar yukarı yönlü hareket edecektir. Ben altının Nisan ve Mayıs aylarında 2200-2300 bandına, Haziran ayında 2300-2500 bandını, Haziran ayından sonra da kademeli çıkışlarla beraber yılsonuna kadar 3000 Lira bandına çıkacağını öngörüyorum. Altın artık insanların güvenli limanı olduğunu herkes anladı. Elinde para olan değeri korumak için altına yöneliyor. Altına da ciddi bir yönelim var.
Tüm Ürünlerde %50’ye Varan İndirim
Güneş Kuyumculuk olarak 14 Şubat haftasında müşterilerimize en güzel, en yeni, en trend ürünleri sunuyoruz. Bununla beraber 14 Şubat’a özel tüm ürünlerde %50’ye varan indirimlerimiz mevcuttur. Müşterilerimiz hangi alanda ne istiyorlarsa biz o ürünlere ulaşma noktasında hiçbir müşterimizi mağdur etmedik. Bütün istekleri önemseyip, müşteri memnuniyetini sağlamaktayız. Bu kampanyamız 24 Şubat tarihine kadar devam edecektir.
Dövizde Son Durum
Doların kademeli olarak ciddi bir çıkışa yöneldiğini görmekteyiz. Euro’da aynı şekilde yükseliştedir. Dolar 30,80 bandına gelip 31 Lira seviyelerine dayandığını görmekteyiz. Euro’da 33 Lira bandında oturduğunu görmekteyiz. Altın da ons basında 2 bin Dolar seviyelerinde direnç gösterdi, bundan altına inmeyerek 2500 bandına kadar çıkacağını düşünüyorum. Altının önü her zaman açıktır ve altının yerine tutacak hiçbir şey yoktur. Gelecek yıllarda dijital paraya geçildiğinde ülkelerin rezervlerinde ne kadar altın varsa ona göre dijital para kullanacaktır. Bundan dolayı altın her zaman önemli olmaya devam edecektir.
Altında Güncel Fiyatlar
Güncel fiyatlarımız ise bileziği 1900 bandında satıp, 1850 bandında alıyoruz. Çeyrek altını 3450 Lira bandında satıp, 3350 Lira bandında alıyoruz. Ata Altını 14 bin civarında satıp, 13 bin 700 Lira bandında alıyoruz. Has altını da 2060 bandında satıp, 2050 bandında alıyoruz. Fiyatlar anlık değişmektedir ve verdiğim fiyatlar ortalama fiyatlardır.
YORUMLAR
