Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar
Ordu

Fatsa’nın Yol Haritası Ankara’da Şekilleniyor

Fatsa Belediye Başkanı Kibar ve ilçe heyeti, Mahmut Özer’i ziyaret ederek ilçe gündemine dair verimli bir görüşme gerçekleştirdi.

Fatsa’nın Yol Haritası Ankara’da Şekilleniyor
Paylaş:

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, ilçe yöneticileri ve oda başkanlarıyla birlikte önceki dönem Milli Eğitim Bakanı ve Ordu Milletvekili Mahmut Özer’i ziyaret etti. Ziyarette Fatsa'nın gelişimi, ilçeye yönelik planlamalar ve bölgesel konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Kibar’a, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek, Ziraat Odası Başkanı Haydar Gürsu ve Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay da eşlik etti.

Ziyaret sırasında bölgenin ihtiyaçları, devam eden projeler ve geleceğe yönelik yatırımlar konusunda fikirler paylaşıldı. Başkan Kibar, gerçekleşen görüşmelerin oldukça yapıcı geçtiğini belirtti. İlçe ve şehir adına yapılan bu tür istişarelerin, ortak akıl ve iş birliğiyle sürdürüleceğine vurgu yaptı.

Fatsa’nın Geleceği İçin Ortak Görüş

Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Şehrimiz ve ilçemiz adına verimli bir istişare gerçekleştirdik. Sayın Bakanımıza misafirperverliği ve katkıları için teşekkür ediyoruz. Fatsa’nın kalkınması adına hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, Fatsa’nın gelişimi için sürdürülen diyalog ve iş birliği çalışmalarının bir parçası olarak değerlendirildi. Görüşmelerin ilerleyen süreçte projelere yansıması bekleniyor.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Ordu Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.