Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar
Ordu

Fatsa’nın Denize Sıfır Oteli İhaleye Çıkıyor

Fatsa’nın Denize Sıfır Oteli İhaleye Çıkıyor
Paylaş:

Fatsa’nın Denize Sıfır Oteli İhaleye Çıkıyor

Denize sıfır konumdaki ve özel plajlı Dolunay Otel, Fatsa Belediyesi tarafından yap-işlet-devret modeliyle yatırımcılara açılıyor.

Ordu’nun turizmdeki önemli markalarından Fatsa Dolunay Otel, Fatsa Belediyesi tarafından yeni proje kapsamında yap-işlet-devret modeliyle ihaleye çıkarılacak.

Mülkiyeti Fatsa Belediyesi’ne ait olan Dolunay Otel, 42 yıldır özel şirket tarafından işletiliyordu. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, meclis toplantısında otelle ilgili yeni projeye dikkat çekerek, meclis üyelerinden katkı sunmalarını istedi.

Denize sıfır konumu, geniş bahçesi ve özel plajıyla öne çıkan Dolunay Otel, 60 yatak kapasitesine sahip. Yeni projede otelin yatak kapasitesi artırılacak. Otelin turizme daha güçlü bir şekilde kazandırılması için hazırlıkların başlatıldığı öğrenildi.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Ordu Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.