Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar
Gündem

Fatsa’da Yoğun Yağış Alarmı Ekipler 24 Saat Sahada

Fatsa’da yoğun yağış sonrası sel ve heyelan riskine karşı belediye ekipleri sahaya indi. Çalışmalar 24 saat esasına göre sürüyor.

Fatsa’da Yoğun Yağış Alarmı Ekipler 24 Saat Sahada
Paylaş:

Fatsa’da etkili olan yoğun yağışların ardından belediye ekipleri sel, su baskını ve heyelan riskine karşı çalışma başlattı. İlçe genelinde özellikle riskli bölgelerde kontroller artırılırken, ekiplerin sahada aktif görev yaptığı bildirildi.

İbrahim Etem Kibar, yağışların oluşturabileceği olumsuzluklara karşı tüm önlemlerin alındığını belirtti. Yağmur suyu hatları, dere yatakları ve heyelan riski bulunan alanlarda incelemelerin sürdüğü ifade edildi.

Belediye ekipleri, su baskını ihtimaline karşı mazgal ve altyapı hatlarında temizlik ve kontrol çalışmalarını yoğunlaştırdı. Olası bir heyelan riskine karşı da belirlenen noktalarda teknik incelemeler yapılıyor.

Meteorolojik verilere göre yağışların bir süre daha devam etmesi beklenirken, ekiplerin 24 saat esasına göre görev yapacağı açıklandı. Yetkililer, vatandaşların dikkatli olması ve resmi uyarıları takip etmesi gerektiğini bildirdi.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Gündem Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Ordu’da Nostalji Dolu Müzik Akşamı

Akışın sonuna geldiniz.