Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar
Gündem

Fatsa’da Kaygan Zemin Kazaya Neden Oldu

Fatsa’da kaygan zemin nedeniyle otomobil aydınlatma direğine çarptı. Can kaybı yaşanmadı, araçta maddi hasar oluştu.

Fatsa’da Kaygan Zemin Kazaya Neden Oldu
Paylaş:

Ordu’nun Fatsa ilçesinde etkili olan yağışlı hava, sürücülere zor anlar yaşattı. Kayganlaşan yol nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil, yol kenarında bulunan aydınlatma direğine çarptı. Kazada herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, araçta maddi hasar meydana geldi.

Kaza, Fatsa ilçe merkezine yakın bir noktada akşam saatlerinde gerçekleşti. Yoğun yağış sonrası zeminin kayganlaşması sonucu kontrolünü kaybeden sürücü, aracını durduramayarak yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde hasar oluştu.

Olay yerine polis ekipleri sevk edildi

Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri yönlendirildi. Ekipler, olay yerinde güvenlik önlemi alarak trafiğin akışını kısa sürede normale döndürdü. Yapılan ilk incelemelerde kazada yaralanan kimse olmadığı tespit edildi.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Gündem Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.