Ordu'da Eski Belediye Başkanı ODÜ'ye Fakülte Sekreteri Oldu
Mesudiye Belediyesi’nin önceki dönem belediye başkanı İsa Gül, Ordu Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi’nde fakülte sekreteri olarak göreve başladı. Gül, 2023 yılında genel seçimler öncesi 28. Dönem milletvekili adaylığı için görevinden istifa etmişti.
Mesudiye Belediyesi’nin önceki dönem belediye başkanı İsa Gül, eğitim camiasına geri döndü. Ordu Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi’nde fakülte sekreteri olarak göreve başlayan Gül, yaptığı açıklamada eğitimin toplum için önemine vurgu yaparak, yeni görevinde Ordu’ya hizmet etmeye devam edeceğini belirtti.
Ordu'da Eski Belediye Başkanı ODÜ'ye Fakülte Sekreteri Oldu
"Eğitimin Gücü Toplumu Ayağa Kaldırır"
İsa Gül, yeni göreviyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Bilgi olmadan olmaz, kültür insan için gereklidir; ama eğitimin gücü toplumu ayağa kaldırır.
2009 yılında çok sevdiğimiz eğitim camiasına ara vererek siyasete adım atmıştık. Uzun yıllar Mesudiye İlçeme Belediye Başkanı olarak hizmet etmenin onurunu yaşadım. Bugün itibarıyla Ordu Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Fakülte Sekreteri olarak tekrar eğitim camiasında göreve başladım.
Ordu Üniversitemizde ilimize hizmet etmemize vesile olan Ordu Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Orhan BAŞ Hocamıza teşekkür ediyorum."