Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar

Erkilet Seyir Terası Kayseri'nin yeni simgesi olacak

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri’nin eşsiz şehir siluetine hâkim Erkilet Millet Bahçesi’nde şehre yeni bir cazibe merkezi kazandıracak Cam Teras Projesi’ni yerinde inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, yaklaşık 50 metrelik dev yay üzerinde konumlandırılacak seyir terasının, şehrin simge noktalarından biri olacağını ve Türk bayrağıyla taçlandırılacağını söyledi.

Erkilet Seyir Terası Kayseri'nin yeni simgesi olacak
Paylaş:

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri’nin eşsiz şehir siluetine hâkim Erkilet Millet Bahçesi’nde şehre yeni bir cazibe merkezi kazandıracak Cam Teras Projesi’ni yerinde inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, yaklaşık 50 metrelik dev yay üzerinde konumlandırılacak seyir terasının, şehrin simge noktalarından biri olacağını ve Türk bayrağıyla taçlandırılacağını söyledi.

KAYSERİ (İGFA) - Kayseri’nin en güzel seyir noktalarından biri olan Erkilet’te hayata geçirilecek proje, vatandaşlara şehri farklı bir açıdan izleme imkânı sunacak. Şehrin güneyinde yükselen Erciyes Dağı’nın da net bir şekilde görülebildiği noktada yapılacak Cam Teras, hem Kayserililerin hem de şehir dışından gelecek ziyaretçilerin uğrak noktalarından biri olacak. Proje alanında incelemelerde bulunan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet’in Kayseri’nin en güzel seyir noktalarından biri olduğunu belirterek, tamamlandığında seyir terasının şehre değer katacağını ifade etti.

“ERKİLET, KAYSERİ’NİN YENİ SEYİR NOKTASI OLACAK”

Kayseri’nin tarihi dokusu, şehir silueti ve Erciyes Dağı manzarasını aynı noktada buluşturan Erkilet’in vizyon projelerinden biriyle yeni bir kimlik kazandığına dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Hayırlı günler diliyorum, kıymetli hemşehrilerim. Şu anda Erkilet’teyiz. Hep ne diyoruz? Şehrin en güzel seyir noktalarından birindeyiz. Buradan baktığımız zaman, şehrin güneyinde Kayseri’nin incisi Erciyes’i çok net bir şekilde görebildiğimiz bir noktadayız. Evet, burası önümüzdeki günlerde inşaatına başlanacak olan seyir terasının bulunduğu alan. Şu anda fiziki olarak seyir terasının üzerinde bulunuyoruz. Arkamda görmüş olduğunuz alana doğru uzanacak olan terasla birlikte, yaklaşık 50 metrelik bir yay üzerinde hem yürüyüş yapacak hem de Kayseri’yi buradan seyretme imkânı bulacağız.” diye konuştu.

“ŞEHRİN İÇİNDEN DE BAKILDIĞINDA GÖRÜLECEK BİR ESER”

Projenin yılsonu içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulmasını hedeflediklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah sağlık içerisinde, kazasız belasız bir şekilde inşaatı tamamlanır. Bu yıl içerisinde tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağımız güzel bir mekân olacak. Buradan Kayseri’yi seyrederken, Kayseri’den baktığımız zaman burayı da görebileceğiz. Güzel bir Türk bayrağıyla taçlandıracağımız seyir terasımızın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Kayseri Melikgazi'de 'hava'lı buluşma

Akışın sonuna geldiniz.