DUMED Ordu Bşk Yrd Metin Gören'den Başkan Çakır'a Ziyaret
Dünya Uyuşturucu İle Mücadele Derneği Ordu İl Başkan Yardımcısı Metin Gören’den Başkan Çakır’a ziyaret gerçekleşti
Dünya Uyuşturucu İle Mücadele Derneği Ordu İl Başkan Yardımcısı Metin Gören’den Başkan Çakır’a ziyaret gerçekleşti.
Dünya Uyuşturucu İle Mücadele Derneği Ordu İl Başkan Yardımcısı Metin Gören, dernek çalışmaları hakkında bilgi vermek ve fikir alış verişinde bulunmak amacıyla Çakır Medya Yönetim Kurulu ve KARTEGDER Başkanı Cihan Çakır’a ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Çakır, ziyaretlerinden dolayı Dünya Uyuşturucu İle Mücadele Derneği Ordu İl Başkan Yardımcısı Metin Gören’e teşekkürlerini iletti.
Dünya Uyuşturucu İle Mücadele Derneği Ordu İl Başkan Yardımcısı Metin Gören ise ziyarette yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;
“Derneğimizin amacı uyuşturucu batağına düşmüş kişileri tedavisi ile ilgilidir. Zonguldak ve İstanbul’da tedavi merkezlerimiz vardır. Özel bir klinik olarak tedavi sağlıyoruz. İlaçlarımız İç İçleri Bakanlığı tarafından yurt dışından gelmektedir. Derneğimiz, diğer derneklere göre farklı bir yapıdadır. İstanbul Valiliği tarafından verilen özel kimliklerimiz, taşıma ruhsatlı silahlarımız vardır. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Ordu bölgesi olarak 3 kişiyi tedavi ettirebilecek kadar paramız birikmiştir. Genel merkezimiz bu parayı Ordu teşkilatı adına bünyesinde bulundurmaktadır. Ordu’dan bulduğumuz kişileri Zonguldak’ta tedavi ettiriyorlar. 1,5 ay kadar bir tedavi süreci var. Bunun da maliyeti 70 bin liranın üzerindedir. Ordu’da 2 aylık bir geçmişimiz var. Çaybaşı, Kumru, Fatsa, Çamaş, Gölköy ilçe başkanlarını atadık. Ünye’de de başkanlık konusunda çalışmalarımız var.” dedi.
YORUMLAR
