Çözüm Merkezi Bu Kez Perşembe’de Vatandaşları Dinledi

Ordu Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak sorunları yerinde tespit etmek ve çözüm süreçlerini hızlandırmak amacıyla yürüttüğü saha çalışmalarına Perşembe ilçesinde devam etti. İlçede kurulan Çözüm Merkezi standı, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde hayata geçirilen uygulama kapsamında ekipler, vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerini birebir dinleyerek kayıt altına aldı. İlgili birimlere iletilen başvuruların takibi de titizlikle yürütülerek çözüm süreçlerinin hızlandırılması hedefleniyor.

Perşembe’de kurulan stantta vatandaşlarla birebir görüşen ekipler, yalnızca talepleri toplamakla kalmadı, aynı zamanda belediye tarafından yürütülen çalışmalar ve hizmetler hakkında da bilgilendirmelerde bulundu. Böylece vatandaşların görüşleri doğrudan belediye yönetimine ulaştırılırken, hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik önemli veriler elde edildi.

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların belediyeye ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla hizmet veren ALO 153 Çözüm Merkezi hattının haftanın 7 günü, günün 24 saati aktif olarak hizmet sunduğunu hatırlattı.

Perşembeli vatandaşlar ise uygulamanın sorunların daha hızlı çözülmesine katkı sağladığını belirterek, vatandaş odaklı hizmet anlayışından dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür etti.