CHP Ünye’de Kongre Heyecanı: Bodancı Adaylığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ünye İlçe Başkanlığı’nda kongre süreci hız kazanırken, İbrahim Orhan Bodancı adaylığını resmen duyurdu. Birlik ve beraberlik mesajları veren Bodancı, sürecin dostane bir havada “demokrasi şenliği” olarak geçeceğini vurguladı.

CHP Ünye İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında mevcut İlçe Başkanı İsa Maral, kongre takvimi hakkında bilgi verdi. Maral, 14 Temmuz itibarıyla sürecin başladığını, üye listelerinin askıya çıkarılıp indirildiğini ve itiraz olmadığını belirtti. “Mahalle delege seçimlerinden sonra kongremizi yapacağız. Bu kongre inşallah Cumhuriyet Halk Partisi’nin muhalefetteki son kongresi olur” dedi.

Bodancı’dan “Sandık Açılana Kadar Yarış” Mesajı
Adaylığını açıklayan İbrahim Orhan Bodancı, “Bizim aramızda yarış sandık açılana kadar olur. Sandık açıldığı an itibariyle kazanan-kaybeden diye bir şey olmaz, hepimiz kazanmışçasına birlikte yol yürürüz” ifadelerini kullandı.

Parti içindeki sorumluluk bilinciyle taşın altına elini koymak istediğini belirten Bodancı, “Adaylık sürecimde dedikoduya mahal vermeden, eleştirilere sonuna kadar açık olacağım. Eleştiriler bizleri doğru yollara götürür” dedi.

İsa Maral’a Teşekkür
Geçmişte birlikte çalıştığı mevcut başkan Maral’a teşekkür eden Bodancı, “Uzun süredir ilçe başkanlığımızı yürütüyor, ekibiyle elinden gelen çabayı gösterdi” diye konuştu.

Demokrasi Şenliği Vurgusu
Bodancı, kongre sürecinin çekişmeden uzak, dostane bir atmosferde geçmesi için çalışacaklarını belirterek, “Bu yarış kazananın devam ettiği, kaybedenin durduğu bir yarış olmayacak. İlçe kongresini demokrasi şenliği havasında gerçekleştireceğiz” dedi.

Bodancı, sözlerini “Yağmur-çamur demeden herkesle birlikte yürümek istiyoruz. Ne kadar çok olursak, o kadar başarılı oluruz” diyerek tamamladı.