Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar
Politika

CHP PM Üyesi Murat Bakan: Polis ilk kez CHP’ye sokuldu

CHP PM Üyesi Murat Bakan, CHP Genel Merkezi’nde yaşanan müdahaleye sert tepki gösterdi. Bakan, polisin biber gazıyla müdahalede bulunduğunu savunarak, yaşananların “otoriter düzenin devamına hizmet ettiğini” söyledi.

CHP PM Üyesi Murat Bakan: Polis ilk kez CHP’ye sokuldu
Paylaş:

CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, CHP Genel Merkezi’nde yaşanan tahliye gerilimi ve polis müdahalesine ilişkin videolu bir açıklama yayımladı.

Bakan, CHP tarihinde ilk kez polisin genel merkeze girdiğini öne sürerek, müdahale sırasında biber gazı kullanıldığını ve partililerin gazdan etkilendiğini ifade etti. Yaşananları sert sözlerle eleştiren Murat Bakan, sürecin iktidarın siyasi hedeflerine hizmet ettiğini savundu. Bakan açıklamasında, “Bu tablonun tek bir sonucu vardır: Otoriter düzenin devamına hizmet etmek” ifadelerini kullandı.

CHP’nin iradesine sahip çıkacaklarını belirten Bakan, videolu paylaşımda parti örgütünün ve üyelerinin mücadeleyi sürdüreceğini vurguladı.

https://twitter.com/CHPMuratBakan/status/2058512293248332203

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Politika Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.