Çevreci Koordinatörler Ünye'deki çalışmaları inceledi
"Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum'' projesi Ünye Müftülüğü gençlik koordinatörlüğünce uygulanmaya devam ediyor
"Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum'' projesi Ünye Müftülüğü gençlik koordinatörlüğünce uygulanmaya devam ediyor. Bu kapsamda proje koordinatörü Gençlik ve Spor Bakanlığı Ordu İl Müdür Yardımcısı Fatih Şahin, koordinatör Muhsin Çok ve beraberinde kalabalık bir heyet Müftülüğümüz gençlik koordinatörlüğünün İlçemizde yürüttüğü çalışmaları incelemek üzere 09 Mart 2022 Salı günü Ünye'ye gelerek bir dizi ziyarette bulundular.
İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş’u makamında ziyaret eden heyet daha sonra Müftülük Gençlik koordinatörü Ali Şimşek’ten projenin işleyişi hakkında bilgi aldılar.
Projede gönüllü olarak yer alan öğretmen, öğrenci, Kur’an kursu öğreticileri ve din görevlileri ile kısa bir sohbet gerçekleştiren heyet, projenin uygulandığı okulları da ziyaret ederek İlçemizden ayrıldılar.
[gallery link="file" size="large" ids="218773,218774,218775"]
YORUMLAR
