Ordu Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde “Kütüphaneler Haftası” kapsamında düzenlenen etkinlikler, çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. Kirazlimanı Yaşam Merkezi bünyesindeki Gençlik Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen programda öğrenciler hem eğlendi hem öğrendi.

Modern Kütüphaneler Yoğun İlgi Görüyor

Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde kente kazandırılan Altınordu Bahçelievler Mahallesi’ndeki Ulu Camii Halk Kütüphanesi ile Kirazlimanı’ndaki Gençlik Kütüphanesi, modern donanımlarıyla dikkat çekiyor. Ücretsiz internet, bilgisayar imkânı ve çeşitli ikramların sunulduğu kütüphaneler; çocuklar, gençler ve yetişkinlerden büyük beğeni topluyor.

Kütüphaneler Haftası’nda Anlamlı Etkinlik

Bu yıl “İyileştiren Kütüphaneler” temasıyla kutlanan 62. Kütüphane Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte, Altınfındık İlkokulu 3/B sınıfı öğrencileri öğretmenleri eşliğinde Gençlik Kütüphanesi’ni ziyaret etti. Programda kitap okuma etkinlikleri yapılırken öğrencilere kütüphane hakkında bilgiler verildi ve çeşitli ikramlar sunuldu.

Etkinliğe katılan Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin İnanır da çocuklarla birlikte kitap okuyarak onların heyecanına ortak oldu.

112 Ekiplerinden Hayati Eğitim

Program kapsamında 112 Acil ekipleri tarafından öğrencilere acil durumlarda yapılması gerekenler anlatılarak farkındalık oluşturuldu.