Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar
Ünye

Bölgemizin Ekonomisi İçin Güç Birliği

Bölgemizin Ekonomisi İçin Güç Birliği
Paylaş:

Bölgemizin Ekonomisi İçin Güç Birliği: Ünye Ticaret Borsası ve Odaları Ordu’da Bir Araya Getirdi

Ordu’da düzenlenen Ordu İli Oda ve Borsaları Müşterek Toplantısına Ünye Ticaret Borsası ve Ünye Ticaret ve Sanayi Odası da katıldı. Borsayı, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Meclis Başkanı Erhan Aydın ve Genel Sekreter Mehmet Gür temsil ederken, Unye Ticaret ve Sanayi Odası’nı Başkan İrfan Akar temsil etti.

Toplantıya ayrıca Fatsa, Altınordu ve diğer ilçelerin odaları da katılım sağlayarak, bölgenin ekonomik sorunları, ortak projeler ve iş dünyasının geleceği üzerine verimli istişarelerde bulundu. Katılımcılar, ortak akıl ve iş birliği ile hareket etmenin bölge ekonomisi için önemini bir kez daha vurguladı.

Ünye Ticaret Borsası ve Odası yetkilileri, bölge ekonomisinin güçlenmesi için iş birliği ve dayanışmayı sürdüreceklerini belirtti.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Ünye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et AK Parti Ünye Teşkilatı Malazgirt Yolunda

Akışın sonuna geldiniz.