Ünye Bahçeşehir Koleji Küçük Erkekler Basketbol Takımı, Atatürk Ortaokulu’nu 61-23’lük skorla mağlup ederek Ünye şampiyonu oldu. Ünye Kapalı Spor Salonu’nda oynanan final karşılaşmasında üstün bir performans sergileyen takım, mücadeleyi farklı bir skorla kazanarak Ordu il finaline yükselme hakkı kazandı.
Üstün Performansla Gelen Şampiyonluk
Maç boyunca hızlı hücumlar ve etkili savunma stratejileriyle rakibine üstünlük kuran BK Ünye, finalde ortaya koyduğu takım ruhu ve azmiyle büyük alkış aldı. Sporcuların sahadaki enerjisi ve disiplinli oyunları, antrenörleri, öğretmenleri ve ailelerini gururlandırdı.
Bahçeşehir Koleji’nden Takıma Destek Mesajı
Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüs Müdürü Ersin Ergen, final zaferinin ardından şu sözleri söyledi:
"Final yolunda emin adımlarla ilerleyen takımımıza destek olmaya devam ediyoruz. Ordu il finalinde de başarılar diliyor, her bir sporcumuzu yürekten kutluyorum."
Bu önemli galibiyetin ardından BK Ünye Küçük Erkekler Basketbol Takımı, Ordu şampiyonluğu için mücadele edecek.
