Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar

Batman Sason’da yatağa bağımlı vatandaşlara yatak desteği

Batman Sason Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, yatağa bağımlı ve özel bakıma ihtiyaç duyan vatandaşlara yönelik destek çalışmalarının sürdürüldüğü duyuruldu.

Batman Sason’da yatağa bağımlı vatandaşlara yatak desteği
Paylaş:

Batman Sason Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, yatağa bağımlı ve özel bakıma ihtiyaç duyan vatandaşlara yönelik destek çalışmalarının sürdürüldüğü duyuruldu.

BATMAN (İGFA) - Batman Valisi Ekrem Canalp’in talimatları ve Sason Kaymakamı Furkan Başar’ın koordinasyonunda yürütülen Devlet-Millet Projesi kapsamında, vatandaşlardan gelen taleplerin karşılanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Sason Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla yürütülen çalışma kapsamında, yatağa bağımlı vatandaşların yaşam koşullarının iyileştirilmesi ve ailelerinin bakım süreçlerine destek olunması amacıyla 10 adet hasta yatağı temin edildi. Hasta yatakları, ihtiyaç sahibi vatandaşların kullanımına sunulmak üzere Sason Devlet Hastanesine teslim edildi.

Proje ile vatandaşların hayatını kolaylaştırmak, ailelerin bakım yükünü hafifletmek ve devletin imkânlarını ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmak hedefleniyor.

Sason Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Fırat Güneş, sağlanan desteklerden dolayı Kaymakam Furkan Başar ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yöneticilerine teşekkür ederek, desteğin vatandaşlar ve aileleri açısından önemli bir katkı sağladığını ifade etti.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.