Başkan Tavlı’dan Milletvekili Özer’e Teşekkür

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer’e ilçeye sağlanan hibe desteği dolayısıyla teşekkür mesajı yayımladı.

Başkan Tavlı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda Ordu genelindeki ilçe belediyelerine beton yol yapımında kullanılmak üzere toplam 55 milyon lira hibe desteği sağlandığını belirtti. Bu destek kapsamında Ünye Belediyesi’nin de 15 milyon lira hibe alacağını ifade etti.

Tavlı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum ile bir araya gelerek; Ünye Belediyemize 15 milyon lira olmak üzere, Ordu ilçe belediyelerimize beton yol yapımında kullanılmak üzere toplamda 55 milyon lira hibe desteği sağlayan, önceki dönem Milli Eğitim Bakanımız ve AK Parti Ordu Milletvekilimiz Sn. Prof. Dr. Mahmut Özer’e şahsım ve hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum.”

Başkan Tavlı, sağlanan hibe desteğinin Ünye’de ulaşım altyapısının güçlendirilmesine önemli katkı sunacağını da vurguladı.