Aybastı ilçesi Sağlık Mahallesi’nde meydana gelen ve 22 bina ile 1 caminin yıkıldığı heyelanın faturası OSKİ'ye kesildi.
Türkiye gündemine oturan heyelan felaketinde Sağlık Mahallesi sakinleri yaşananların sebebinin OSKİ olduğu belirtmişler ve müdürü suçlamışlardı.
Son gelişmelerin ardından Aybastı’da mağdur halk için seferberlik ilan eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’in OSKİ’de köklü değişikliğe gitmesi bekleniyor.
Bilindiği gibi kamuoyunda sıkça yer alan OSKİ’de ki yolsuzluk haberlerinden sonra yaşanan felaketin ardından, başta Genel Müdür Fatih Yürük olmak üzere bir çok kişinin koltuğu sallanmaya başladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’in önümüzdeki günlerde kamuoyunun beklediği açıklamayı yapması bekleniyor.