Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar

Antalya Aksu’daki yangın için bini aşkın personel görevde

Antalya’nın Aksu ilçesi Karaöz mevkiinde çıkan orman yangınını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor. Yangına 1.086 personel, 3 uçak, 9 helikopter ve 168 arazöz başta olmak üzere çok sayıda araç ve iş makinesiyle müdahale ediliyor.

Antalya Aksu’daki yangın için bini aşkın personel görevde
Paylaş:

Antalya’nın Aksu ilçesi Karaöz mevkiinde çıkan orman yangınını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor. Yangına 1.086 personel, 3 uçak, 9 helikopter ve 168 arazöz başta olmak üzere çok sayıda araç ve iş makinesiyle müdahale ediliyor.

ANTALYA (İGFA) - Antalya’nın Aksu ilçesi Karaöz mevkiinde meydana gelen orman yangınına müdahale çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Antalya Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, yangın bölgesinde söndürme çalışmalarının yanı sıra tahliye ve koordinasyon faaliyetleri de sürdürülüyor. Antalya Valisi Hulusi Şahin, bölgeye giderek çalışmaları yerinde inceledi ve yetkililerden yangının son durumu ile yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Yangının kontrol altına alınması için bölgede; bin 86 personel, 3 uçak, 9 helikopter, 168 arazöz, 7 TOMA, 30 iş makinesi ve 115 araç görev yaptığını duyuran Vali Şahin, ekiplerin yangını kontrol altına almak için havadan ve karadan müdahalesi devam ettiği, yangından etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çalışmalar da ilgili kurumların koordinasyonunda yürütüldüğü kaydedildi.

Valilik, vatandaşlardan resmî kurumlar tarafından yapılan uyarıları dikkatle takip etmelerini ve ekiplerin çalışmalarını kolaylaştıracak şekilde hareket etmelerini istedi.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.