Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar
Ordu

Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu Başkanları Ordu'da Buluştu

Karadeniz Bölgesi Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanları Ordu’da toplandı. 2026–2027 sezonu planlaması ve bölgesel sorunlar masaya yatırıldı.

Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu Başkanları Ordu'da Buluştu
Paylaş:

Türkiye genelinde 18 ilde sürdürülen bölgesel istişare toplantıları kapsamında, Karadeniz Bölgesi Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanları bu kez Ordu’da bir araya geldi. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu öncülüğünde düzenlenen toplantıya Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt illerinin federasyon başkanları katıldı. Toplantıda Konfederasyon Genel Başkanı Şener Aydın ve icra kurulu üyeleri de hazır bulundu. Karadeniz Bölgesi’nde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin mevcut durumu, yaşanan sorunlar ve yeni sezon planlamaları masaya yatırıldı. 2026–2027 sezonuna yönelik hazırlık süreci kapsamında gerçekleştirilen buluşmada, kulüplerin sahadaki ihtiyaçları detaylı şekilde ele alındı. Bölge illerinin ortak gündem maddeleri üzerinde kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.

Bölge İllerinin Sorunları Masaya Yatırıldı

Toplantı, Konfederasyon Yönetim Kurulu Üyesi ve Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı’nın daveti üzerine Ordu’da düzenlendi. Görüşmelerde tüm branşlarda yaşanan yapısal eksiklikler, tesis ihtiyaçları ve organizasyon süreçlerinde karşılaşılan sorunlar değerlendirildi. Federasyon başkanları, kulüplerin beklentilerini ve çözüm önerilerini karşılıklı olarak paylaştı.

Amatör sporun gelişimine katkı sunacak projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu. Bölgesel iş birliğinin artırılması ve ortak hareket edilmesi yönünde fikir birliği sağlandı.

2026–2027 Sezonu Planlaması Görüşüldü

Toplantıda yeni sezon öncesi yapılması planlanan çalışmalar da gündeme geldi. Bölgesel toplantıların yerinde tespit ve çözüm üretme açısından önemli olduğu ifade edildi. Yönetim Kurulu düzeyinde temsil edilmenin, bölgeye dair sorunların doğrudan gündeme taşınmasına katkı sunduğu aktarıldı.

Toplantı sonunda amatör sporun daha güçlü bir yapıya kavuşması için istişare kültürünün sürdürülmesi gerektiği belirtildi. Karadeniz Bölgesi illeri arasındaki koordinasyonun artırılması yönünde ortak görüş oluştu.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Ordu Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.