Akkuş’ta 7 Mahallenin Kullandığı Yol Yenileniyor
Ordu’nun Akkuş ilçesinde ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ile Akkuş Belediyesi iş birliğinde yürütülen çalışmalar kapsamında, 7 mahallenin ortak kullandığı grup yolunda beton yol yapımına başlandı.
Çavdar Mahallesi mevkiinde başlatılan çalışmaların yaklaşık 20 gün içinde tamamlanması planlanırken, 2 kilometrelik güzergâhın daha dayanıklı ve güvenli hale getirilmesi hedefleniyor.
Alternatif Güzergâh Belirlendi
Çalışmalar süresince yolun ulaşıma kapalı olacağı, bu nedenle sürücülerin Çukurköy–Bağderesi güzergâhını kullanabileceği bildirildi.
“Yol Seferberliği Sürüyor”
Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, ilçede yol yatırımlarının aralıksız sürdüğünü belirterek, kırsal mahallelerde beton yol uygulamasının uzun ömürlü bir çözüm sunduğunu ifade etti.
İlçenin geniş yol ağına sahip olduğuna dikkat çeken Demirci, bu yıl hem beton hem de asfalt yollarda yoğun bir çalışma planlandığını söyledi.
Teşekkür Mesajı
AK Parti Akkuş İlçe Başkanı İbrahim Demir ve mahalle muhtarları da yapılan çalışmanın bölge için önemli olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.
Yetkililer, tamamlanan çalışmalarla birlikte hem ulaşım konforunun hem de güvenliğin önemli ölçüde artacağını vurguladı.
