AKAR MAZBATASINI ALDI
İrfan Akar, 22 Ekim 2022 tarihinde yapılan Genel Kurul’da seçimi kazanmasının ardından mazbatasını aldı
İrfan Akar, 22 Ekim 2022 tarihinde yapılan Genel Kurul’da seçimi kazanmasının ardından mazbatasını aldı.
ÜTSO’da seçim sonrası seçilen yeni Yönetim Kurulu içinde görev bölümü yapılırken, Başkan İrfan Akar mazbatasını bugün aldı
Ünye Ticaret ve Sanayi Odası’nda yeni yönetim görev bölümü yaptı. İrfan Akar’ın başkan olduğu Ünye Ticaret ve Sanayi Odası’nda Murat Kılıç, Merter Hasan Yağcı başkan yardımcılıklarına, Ahmet Cerrah muhasipliğe seçilmişti.
Ünye Ticaret ve Sanayi Odasından konuyla ilgili olarak yapılan bilgilendirme paylaşımında, “Başkanımız İrfan Akar mazbatasını aldı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Oda seçimleri sonrası Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilen İrfan Akar İlçe Seçim Kurulu Başkanı Ağır Ceza Reisi Refik Ay’dan mazbatasını teslim aldı.” denildi.
YORUMLAR
