Ordu’da saha çalışmalarını sürdüren AK Parti İl Başkanı, programları kapsamında Ünye ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelmeye hazırlanıyor. İl genelinde yürütülen çalışmalar doğrultusunda farklı ilçelerde ziyaretler gerçekleştiren Samet Özdemir, bu kez Ünye’de hem vatandaşlarla buluşacak hem de yerel çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunacak. Yapılacak buluşmada, ilçe halkının talep ve önerilerinin dinlenmesi planlanırken, aynı zamanda yürütülen projeler üzerine karşılıklı görüş alışverişi yapılacak. Programın, yerel yönetim ile vatandaş arasındaki iletişimi güçlendirmesi hedefleniyor.
Ünye İlçe Başkanlığında Gerçekleşecek
Ziyaretin Ünye ilçesinde, AK Parti Ünye İlçe Başkanlığı binasında yapılacağı belirtildi. Program kapsamında vatandaşlarla birebir görüşmeler gerçekleştirilecek.
Vatandaşların Talepleri Dinlenecek
Samet Özdemir, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri doğrudan dinleyeceklerini ifade etti. İlçeye yönelik çalışmaların da bu görüşmeler kapsamında ele alınacağı aktarıldı.
Özdemir açıklamasında saha çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini belirterek, ilçe bazlı ihtiyaçların yerinde tespit edilmesine önem verdiklerini dile getirdi. Program kapsamında teşkilat üyeleriyle de görüşmeler yapılması bekleniyor.
