Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar
Spor

52 Orduspor Hedefi Büyüttü: Loca Ve Reklam Fiyatları Açıklandı

52 Orduspor FK yeni sezon loca ve reklam fiyatlarını açıkladı. Loca 350.000 TL, stadyum tabela reklamı 135.000 TL olarak belirlendi.

52 Orduspor Hedefi Büyüttü: Loca Ve Reklam Fiyatları Açıklandı
Paylaş:

TFF 2. Lig’de 2026-2027 sezonuna şampiyonluk hedefiyle hazırlanan 52 Orduspor FK, yeni sezon öncesinde kulübe gelir sağlayacak loca ve stadyum tabela reklam satışlarını başlattı. Mor-beyazlı kulüp, Ordu’yu yeniden TFF 1. Lig’e taşıma hedefi doğrultusunda kentteki iş insanlarına, esnafa, kurumlara, sivil toplum kuruluşlarına ve Ordululara destek çağrısı yaptı. Kulüp yönetimi tarafından açıklanan yeni sezon fiyatlarına göre loca bedeli 350.000 TL, stadyum tabela reklamı ise 135.000 TL olarak belirlendi. Yeni sezon öncesinde sportif kadro çalışmalarını sürdürürken ekonomik kaynaklarını da güçlendirmek isteyen 52 Orduspor, şehir genelinde sağlanacak desteğin takımın hedeflerine ulaşmasında önemli rol oynayacağını belirtti. Kulüp tarafından yapılan çağrıda sanayicilerden yerel markalara, oda ve birliklerden yerel yönetimlere kadar Ordu’nun farklı kesimleri takıma destek olmaya davet edildi.

52 Orduspor Loca Ve Reklam Fiyatlarını Açıkladı

52 Orduspor yönetimi, 2026-2027 sezonunda uygulanacak loca ve stadyum tabela reklam bedellerini kamuoyuyla paylaştı.

Yeni sezon için loca satış bedeli 350.000 TL olarak belirlendi. Stadyum içerisinde yer alacak tabela reklamlarının bedeli ise 135.000 TL olarak açıklandı.

Kulüp yönetimi, sponsorlukların takıma maddi katkı sağlamasının yanında Ordulu işletmeler ve markalar açısından tanıtım imkanı sunduğunu belirtti.

Stadyum reklamları sayesinde firmaların sezon boyunca taraftarların karşısına çıkabileceği, aynı zamanda 52 Orduspor ile beraber isimlerini duyurabileceği ifade edildi.

Hedef TFF 1. Lig

52 Orduspor, yeni sezonda TFF 2. Lig’de şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanıyor. Kulüp yönetimi, hedefe ulaşmak için saha içerisindeki mücadelenin yanında şehirden gelecek desteğe de ihtiyaç duyulduğunu bildirdi.

Sanayiciler, iş insanları, esnaf, Ordulu markalar, sivil toplum kuruluşları, oda ve birlikler ile yerel yönetimler kulübün yanında olmaya davet edildi.

52 Orduspor yönetimi yaptığı açıklamada, “Şehir geçmişte birlik olduğunda neleri başarabileceğini gösterdi. Şimdi aynı inanç ve dayanışma ruhuyla yeni bir başarı hikâyesi yazma zamanı” ifadelerine yer verdi.

Mor-beyazlı ekip, 2026-2027 sezonunda alacağı sonuçlarla TFF 1. Lig’e yükselmeyi hedefliyor. Loca ve reklam satışlarından elde edilecek gelirin de yeni sezon çalışmalarında kulübün kaynakları arasında yer alması planlanıyor.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Spor Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.