DBBBD Ünye Belediyesi’nde görev yapan bayan personellerle kahvaltı programında bir araya gelindi. Etkinliğe Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve eşi Serap Çamyar, Ünye Belediyesi Meclis üyeleri ve bayan personeller katıldı. Ünye’nin ihtiyaçları ve geleceğe taşımak ile ilgili yol haritasının hazır olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, yaklaşık 4 yıla birçok önemli projeyi sığdırdıkları gibi, 2023 ile ilgili de önemli projeleri yer aldığı yol haritasının hazır olduğunu belirtti.

- Bowling ve buz pateni yapılacak -

15 Temmuz Demokrasi Meydanı projesi ile ilgili olarak çalışmaların devam ettiğini söyleyen Başkan Çamyar,burada mülkiyeti özelde bulunan ve yıkılmadığı için kamuoyunun tepkisini alan bina için kamulaştırmaya yapılacağını belirtti.

Başkan Çamyar,  pazaryerinde bulunan  binanın kamulaştırılması konusunda çalıştıklarını ve vatandaşların bu konuda müsterih olmasını belirterek,buraya uygulayacakları projeyi açıkladı. Üstünün buz pateni, altının ise bowling salonu yapılacağını belirtti.Biz ne yaptığımızı gayet iyi biliyoruz ve boş laflara kulaklarımız kapalı''dedi.

- Ünye Stadı taşınacak -

Çamyar, 2023 vizyonunda Ünye Şehir Stadı’nın şehrin merkezinden kaldırılacak projeyi hayata geçireceklerini belirterek, “5 binlik plan çerçevesinde yeni stadımızın yerini hazırladık. 43 dönümlük bir alan ayırdık. İmar planı onaylandıktan sonra Orman Bakanlığı’ndan Spor Bakanlığına tahsis işlemini yapacağız. Ardından yatırım programına teklif ettireceğiz ve mevcut stadımıza yıkacağız. Stadın yerine ise Ünye şehir merkezine nefes aldıracak bir yeşil alan planlıyoruz” diye konuştu.

25550493_2053278914893556_7844739933902698596_n

rrrrrrrfffcv