MHP’li Naci Şanlıtürk ve AK Partili Mahmut Özer’den Ulaştırma Bakanı’na Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ve AK Parti Ordu Milletvekili, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Mahmut Özer, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ziyaret etti.

Ordu - 16-05-2025 17:07

Görüşmede, Ordu genelinde devam eden ve planlanan ulaşım projeleriyle birlikte Gülyalı Balıkçı Barınağı ele alındı. Milletvekili Şanlıtürk, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Ordu Çevre Yolu, Kabadüz-Çambaşı Yolu, Ordu-Gölköy Yolu, Ünye-Akkuş-Niksar Yolu başta olmak üzere il genelindeki ulaştırma yatırımları hakkında istişarelerde bulunduklarını belirtti.

Gülyalı Balıkçı Barınağı'nın yeniden inşasına yönelik değerlendirmelerin de gündeme geldiği toplantıda, Şanlıtürk, Bakan Uraloğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür etti. Şanlıtürk, “Cumhur İttifakı birlikteliği içerisinde ilimizin ihtiyaçlarının karşılanmasını takip etmeye devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretin ardından memleketi Ordu’ya dönen Milletvekili Şanlıtürk, Kabadüz-Çambaşı Minibüs Durağı'nda vatandaşlarla bir araya geldi. Yol çalışmalarına Kurban Bayramı sonrası başlanacağını açıklayan Şanlıtürk, İl Başkanı Mehmet Özçelik ile birlikte vatandaşların davetine icabet ederek yapılan görüşmeleri aktardı.

Kabadüz-Çambaşı yolu çalışmalarının kısa sürede tamamlanması temennisinde bulunan Şanlıtürk, projenin bölge halkı için hayırlı olmasını diledi.

Günün Diğer Haberleri