Fatsa Atatürk Parkı Baştan Sona Yenilendi Açılış İçin Gün Sayıyor

Fatsa Atatürk Parkı Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan sona yenilendi. 36 dönümlük alandaki çalışmalar tamamlanırken park açılış için gün sayıyor.

Gündem - 03-03-2026 21:53

Mehmet Hilmi Güler’in söz verdiği projeler arasında yer alan ve Fatsa’nın önemli sosyal yaşam alanlarından biri olan Atatürk Parkı, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi. Çalışmalarda sona gelinen park, açılış için gün sayıyor. Yenilenen haliyle parkın, Fatsalıların buluşma noktası olmaya devam etmesi hedefleniyor.

36 dönümlük alanda etap etap yürütülen çalışmalar kapsamında parkın altyapısı ve üstyapısı baştan sona elden geçirildi. İlk etapta yağmur suyu ve altyapı çalışmaları, zemin döşemeleri, yeşil alan düzenlemeleri, iki adet çeşme ve dekoratif aydınlatma uygulamaları tamamlandı.

İkinci Etapta Modern Donatılar Eklendi

Parklar ve Bahçeler Dairesi ekipleri tarafından yürütülen ikinci etap çalışmalarında ise altyapı ve zemin yenilemeleri gerçekleştirildi. Ayrıca yeşil alan sulama sistemleri, banklar, dekoratif aydınlatmalar, teraslar, pergolalar, kamelyalar, çöp kovaları ve bilgilendirme tabelalarının yapımı tamamlandı.

Her yönüyle modern bir görünüm kazanan Atatürk Parkı’nda son işlemlerin tamamlanmasının ardından alan vatandaşların kullanımına açılacak.

Günün Diğer Haberleri