Fatsa’da amatör spor kulüplerini yakından ilgilendiren önemli gelişmeler yaşanıyor. Yeni amatör futbol sahasının önümüzdeki hafta hizmete açılacağı belirtilirken, kulüplerin uzun süredir ihtiyaç duyduğu soyunma odaları için de yapım süreci başlatılıyor.
Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Metin Kır, Fatsa İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Halil Bekyürek ve ilçede faaliyet gösteren amatör futbol kulüplerinin başkanları, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ı ziyaret etti.
Gerçekleştirilen görüşmede Fatsa’daki amatör futbolun mevcut durumu, yeni futbol sahası ve kulüplerin altyapı ihtiyaçları ele alındı.
Başkan İbrahim Etem Kibar, amatör futbol sahasının önümüzdeki hafta kulüplerin kullanımına açılacağını ifade etti. Kibar ayrıca, spor kulüplerinin önemli ihtiyaçları arasında yer alan soyunma odaları için hazırlanan projenin de hayata geçirileceğini ve yapım çalışmalarının başlayacağını açıkladı.
Yatırımlar Fatsa’ya Da Uzandı
Ordu genelinde amatör sporun gelişmesi ve kulüplerin daha iyi şartlarda faaliyet gösterebilmesi amacıyla yapılan yatırımlara Fatsa da ekleniyor.
Altınordu’da Karşıyaka Yerleşkesi’nde 14 amatör spor kulübüne kulüp binası kazandırılırken, Ünye Cevizlidere bölgesinde yapılan kulüp binaları da tamamlanarak kulüplere teslim edilmişti. Fatsa’da hayata geçirilmesi planlanan soyunma odaları projesiyle birlikte amatör spor kulüplerinin fiziki imkanlarının daha da güçlendirilmesi hedefleniyor.
ASKF Başkanı Metin Kır, Fatsa’da kulüplerin ihtiyaçlarına yönelik atılan adımın amatör spor camiası açısından önemli olduğunu belirterek, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Yeni sahanın kısa süre içerisinde hizmete girecek olması ve soyunma odalarının da kulüplerin kullanımına sunulacak olması, Fatsa’daki amatör futbol kulüplerinde memnuniyet oluşturdu.
Yapılacak yatırımlarla birlikte Fatsa’da amatör futbolun daha modern ve uygun şartlarda gelişmesine katkı sağlanması hedefleniyor.