eskort samsun

ÜNYENETHABER

YILMAZ’A S PLAKA MESAJI

YILMAZ’A S  PLAKA MESAJI
06 Aralık 2016 - 23:56

kolk

 

merhaba yine  trajikomik bir olayla sizlerleyim.

Servisçi esnafımız gerçekten mağdur ve bununla beraber ileride öğrenci velileri de mağdur olacak. Yaklaşan sıkıntıdan şu an kimsenin haberi yok. Geçenlerde Ordu büyük şehir belediyesi büyüklüğününde etkisiyle almış olduğu bir kararla herkezi şok etti.

Olması gereken hatta geç kalınmış bir düzenlemeyi gündeme getirdi .

Ellerine sağlık iyide oldu. En azından bu işi benimsemiş insanlar işlerini adam gibi için yapacak, yancılar aradan kalkacak. Ama işte, amaaa değerli büyüğüm Enver Başkanım servis şoförleri gerçekten mağdur, istediğiniz S plaka parasını bu esnaf ödeyemez neden mi ?çok basit .

1 -İstediğiniz temiz kağıdı,  kimsenin aracı size temiz kağıdı getirecek kadar temiz değil.( ama oto yıkamadan kağıt isterseniz o ayrı tertemiz kağıdını hepsi getirir.)

2-S plaka için sizin istediğiniz rakamı servisçi ödeyecek pozisyonda olsa zaten bu işi yapmaz.

(rakam 40.000 tl+kdv  bu rakam servisçilerin 4 yılda kazanacağı rakam istenirse kalem kalem yazarım)

3- Servisçi bu dayatmayı yemez yiyemez. Çünkü 20.000 peşinle, geri kalanı kredi çekerek evine ekmek götürmek isteyen bir kişi borç harç bir araba alacak.Şimdi bu esnaf bu durumda kredisini mi ödesin? evinimi geçindirsin? bandrolünü mü ödesin ? vergisini mi versin ? mazot mu alsın ?lastik yağ su saymıyorum bile…..

4- Velevki olmadı da S plaka alınamadı peki sonucu ne olur ? Büyük şehir belediyesi bir babalık yapar tüm ilçelere otobüslerini koyar öğrencilere hizmet verir mi ?bence hayal.

5 -Servisçilerle oturur bir babalık yapar, ilk elin günahı olmaz şirketler de dahil her bir kişi için bir kereye mahsus cüzi bir miktar para karşılığı 1 plaka hakkı verirse  ve şoför esnafının  sevgisine ve duasına nail olur.Bu her kula nasip  olmaz ileride devretmek isteyenden de devir işlem ücreti alırsın olu biter.

6 -Yada bu olay herkezi tedirgin eder. Olan yine bizim okuyup büyük adam olacak çocuklarımıza patlar.

Büyük başkanım büyüklük vermekle çalışmak isteyen insanların önünü açmakla olur. Ben inanıyorum siz gerçekten çooooook büyük bir insansınız öyle olmasanız bu halk sizi tutup büyük şehirin en yüksek tepesine getirmezdi. Bunlar sizin için ufak işler teferruatlar, bunlarla güzelim kafanızı bence meşkul etmeyin derim .

Siz ilklerin adamı olacağım demediniz mi? hadi bu garibanlara bi BABALIK yapın ki evlatlar babalarını unutmasın.Dualarına nail olun hem çook büyük hemde kocaman yürekli başkan olun .Hadi bakalım, hadi bakacağız bakalım.

saygıyla kalın

Şenol OKUTUCU

gggg6

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-