eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYESPOR TEK GOLLE YIKILDI

ÜNYESPOR TEK GOLLE YIKILDI
editor( unyenethaber@hotmail.com )
09 Mart 2015 - 9:22

0803201502uny

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 21. Hafta mücadelesinde deplasmanda Ladik Beldespor ile karşı karşıya gelen Ünyespor ilk yarısı golsüz sona eren maçın 54. Dakikasında ev sahibi takımın attığı gole engel olamadı ve rakibine 1-0 mağlup oldu.

 

Ladik İlçe Stadı’nda Pazar günü saat 13.30’da başlayan karşılaşmada rakibinden en az bir puan alabilmek için sahaya çıkan Ünyespor takım kaptanı İbrahim Karayiğit’ten yoksun kadrosu ile mücadele ettiği maçta Ladik Beldespor’un 54. Dakikada Fikret Can Saraç’ın attığı gole engel olamadı ve haftayı puansız kapattı.

Kocaeli bölgesi hakemlerinden Selim Akman yönettiği karşılaşmanın ilk yarısına her iki takım kontrollü oynama isteği ile başlarken kendi yarı alanında kalan ve rakibine pozisyon vermek istemeyen Ünyespor, kontra ataklarla da gol aradı. Zaman zaman gol için baskı kurmaya çalışan Ladik Beldespor pozisyon kısırlığı yaşarken ilk yarının en önemli pozisyonunda golcüsü Hasan Vehbi Bayraktar’ın ceza sahası dışından attığı sert şutu kaleci Tanzer iki hamlede kontrol etmeyi başardı. Ünyespor ceza sahası içine çok yaklaşamayan ve yeşil-beyazlı savunmayı delme girişimlerinde başarısız olan Ladik Beldespor uzaktan kaleyi vurma taktiğinde de başarılı olamadı. Kontra ataklarla rakip ceza sahasına giden Ünyespor ise final vuruşlarında başarısız olunca aradığı golü bulamadı. Karşılaşmanın 42. Dakikasında Ünyespor’un sol kanat oyuncusu Adnan Dönmez rakibi ile girdiği ikili mücadelede ayak bileğine aldığı sert darbeden sonra sakatlandı ve sedye ile sahayı terk etmek zorunda kaldı. Adnan’ın yerine bu dakikada Oğuzcan Alkan oyuna dahil oldu. İlk yarıda her iki takım eşitliği bozamayınca soyunma odasına golsüz eşitlikle gittiler.

Karşılaşmanın ikinci yarısına yine ilk yarıdaki gibi kontrollü oyun ile başlayan her iki takım birbirlerini hataya zorlayarak gol aradı. Nitekim 54. Dakikada Ünyespor savunmasında Yunus Emre rakibini kaçırınca ceza sahası içine gönderilen topa en son Fikret Can Saraç dokunarak takımını 1-0 öne geçirdi. 1-0 mağlup duruma düşen Ünyespor bu dakikadan sonra oyunda risk alarak üçlü savunmaya döndü ve rakip alanda gol aramaya başladı. Ancak rakip alanda baskı kurduğu dakikalarda final paslarında ve son vuruşlarda etkili olamayan Ünyespor ev sahibi takımın kontra ataklarında da kalesinde tehlikeler yaşadı. Son dakikalarda artan Ünyespor baskısı gol getirmeyince yeşil-beyazlılar zorlu deplasmandan maalesef puansız döndü.

Ladik Beldespor karşısında Ünyespor’da Kaptan İbrahim’in yokluğunda kaptanlık pazu bandını İsmail taktı. Bu sonuçla haftayı 21 puanda kapatan yeşil-beyazlıların sıralamadaki yeri değişmedi. Ünyespor ligin 22. Haftasında kendi sahasında Fatsa Belediyespor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlılar bu maçı kazanırsa ligde kalma yolunda büyük bir avantaj yakalayacak.

Stad: Ladik İlçe

Hakemler: Selim Akman, Recep Haydar Cüre, Mesut Boz

LADİK BELDESPOR: Ömer Seis, Kaan Dinç, Miraç Ayyıldız, Yasin Keleş, Ridvan Dilmen, Emincan Sulubey, Emre Eryaş, Recep Demir, Vehbi Bayraktar, Fikretcan Saraç, Özcan Alkan

Teknik Sorumlu:Recep Sermet Boyar

ÜNYESPOR: Tanzer Kargoğlu, Özay Günay, Ferda Uygun, Yunus Emre Erdem, Taner Cındık, İsmail Karayiğit, Umut Bavagir, Ceyhun Bükü, Adnan Dönmez, Atakan Koç, Batuhan Türkmen

Teknik Sorumlu: İmdat Musa Yıldırır

Gol: Dakika 54 Fikret Can Saraç(Ladik Beldespor)

SPOR AKSİYON

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P