eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYESPOR MAÇA HAZIR

ÜNYESPOR MAÇA HAZIR
editor( unyenethaber@hotmail.com )
27 Şubat 2015 - 9:46

2602201502uny

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 20. Hafta mücadelesinde Pazar günü kendi sahasında 1930 Bafraspor’u konuk edecek olan Ünyespor maçın provasını dün Ünye Şehir Stadı’nda yaptı. Güzel geçen çift kalenin ardından kulüp yöneticisi Bülent Yılmaz, yeşil-beyazlı takıma antrenman sonrasında baklava ikram ederek futbolculardan yine galibiyet sözü aldı.

 

Son derece güzel ve güneşli bir havada Ünye Şehir Stadı’nda toplanan yeşil-beyazlılar 1 Mart 2015 Pazar günü konuk edeceği ligin son sırasındaki 1930 Bafraspor maçının son provasını neşeli bir şekilde yaptı. Teknik Direktör İmdat Musa Yıldırır ve yardımcısı Ata Anıl idaresinde toplanan futbolcular yaptıkları ısınma çalışmasının ardından çift kale maç yaptılar. Çift kale maçta oldukça hırslı ve istekli görünen yeşil-beyazlıların temposu 1930 Bafraspor karşılaşması öncesinde alınacak 3 puanın habercisi oldu. Yapılan çift kalede zaman zaman oyunu durdurarak taktiksel varyasyonlar deneyen Teknik Direktör İmdat Musa Yıldırır, bu maçta görev vereceği futbolcularla özel olarak ilgilenmeyi de ihmal etmedi.

Ünyespor’un neşeli geçen çift kale maçına sakatlığı süren stoper oyuncusu Oğuzhan Uslu dışında tüm futbolcular katıldı.

Yapılan çift kalenin ardından futbolculara baklavalı destek geleneğini sürdüren kulüp yöneticisi Bülent Yılmaz 1930 Bafraspor karşısında futbolculardan bol gollü galibiyet sözü aldı. Futbolculara Bafraspor karşısında güvendiğini ifade eden Bülent Yılmaz, Ünyespor’un Allah’ın izniyle ligde kalacağını söyledi. Ünyespor Teknik Sorumlusu İmdat Musa Yıldırır ve takım kaptanı İbrahim Karayiğit’te Bülent Yılmaz’a baklava jesti için teşekkür ederlerken 1930 Bafraspor maçı ile birlikte oynayacakları kalan tüm maçlarının kendileri açısından çok önemli olduğunu, bu maçla birlikte 7 final haftasını çok iyi geçirerek ligde kalacaklarını söylediler.

Ünyespor’un Ünye Şehir Stadı’nda yaptığı çift kale maçı Oney Kaplanları Taraftar Grubu’da izleyerek futbolculara destek verdiler. Yeşil-beyazlılar bugün dinlendikten sonra Cumartesi günü ter antrenmanının ardından Pazar günü saat 13.30’da başlayacak maç için kampa girecekler.

SPOR AKSİYON

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P