eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünyespor, Ladik Beldespor Maçına Hazır!

Ünyespor, Ladik Beldespor Maçına Hazır!
editor( unyenethaber@hotmail.com )
06 Mart 2015 - 8:30

0503201502uny

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında 1930 Bafraspor uzatma dakikasının son saniyelerinde Adnan’ın jeneriklik golüyle 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatan Ünyespor, Pazar günü deplasmanda karşı karşıya geleceği Ladik Beldespor maçının son çalışmasını Ünye Şehir Stadı’nda çift kale maç yaparak tamamladı.

 

Bal Ligi 5. Grup’ta mücadele eden Ünyespor ligde kalma yolunda Pazar günü çok kritik bir 90 dakikaya daha çıkacak. Ladik İlçe Stadı’nda oynanacak Ladik Beldespor maçı hazırlıklarını sürdüren Ünyespor, Salı ve Çarşamba günü yaptığı çalışmalarını ardından Perşembe günü de zorlu mücadelenin son provasını yaptı. Teknik Direktör İmdat Musa Yıldırır idaresinde Ünye Şehir Stadı’nda saat 13.30’da toplanan yeşil-beyazlılar yapılan ısınma antrenmanının ardından çift kale maç yaptılar. Son derece güzel ve güneşli bir havada gerçekleştirilen çift kale maçta futbolcuların bir hayli neşeli, istekli, arzulu ve tempolu oldukların görüldü. Yeşil-beyazlıların çift kale maçına sakatlığı süren ve ameliyat için İzmir’de bulunan stoper oyuncusu Oğuzhan Uslu katılmazken diğer futbolcular tam kadro çift kale maçta yerlerini aldılar.

Taraftarlar yalnız bırakmadılar

Ünyespor’un Ünye Şehir Stadı’nda yaptığı çift kale maça yeşil-beyazlı taraftarlar da büyük ilgi gösterdiler. Çift kale maçı takip eden bir grup taraftar futbolculara alkışlı moral vermeyi de ihmal etmediler.

Ladik’e günü birlik gidecekler

Ünyespor, Ladik Beldespor maçı öncesinde Cuma gününü dinlenerek geçirecek ve Cumartesi günü de Ünye Şehir Stadı’nda ter antrenmanı yaparak kampa girecek. Yeşil-beyazlılar Ladik deplasmanına ise Pazar günü sabah saatlerinde hareket edecek.

SPOR AKSİYON

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P