eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYESPOR EVİNDE KAYIP

ÜNYESPOR EVİNDE KAYIP
editor( unyenethaber@hotmail.com )
19 Ocak 2015 - 0:38

ÜNYESPOR:0-TERMESPOR:1

 

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta ligin ikinci devresinin ilk maçında kendi sahasında Termespor’u konuk eden Ünyespor 15. Dakikada Caner’in ayağından gelen golle rakibine 1-0 mağlup oldu ve ikinci yarıya kötü başlangıç yaptı.

 

Ünye Şehir Stadı’nda kalabalık taraftar topluluğunun izlediği maçta ligin ikinci yarısına iyi başlangıç yapmak ve ilk devrede Terme’de oynanan ve 1-0 sona eren maçın rövanşını kazanmak için sahaya çıkan Ünyespor 15. Dakikada Caner’in attığı tek gole teslim oldu. İki takım adına pozisyon zenginliği olmayan maçın ilk çeyreğinde 1-0 öne geçen Termespor üstünlüğünü korumak ve kontra ataklarla gol arama düşüncesiyle kendi yarı alanına kapanınca Ünyespor rakibini açmakta ve pozisyon bulmakta zorlandı. İlk yarısı daha çok Ünyespor baskısı ile geçen maçta zaman zaman iki takım adına gerçekleşen pozisyonlarda gol sesi çıkmayınca ilk yarı konuk takımın üstünlüğü ile geçildi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında daha fazla risk alan ve hücuma dönük oyun kurmaya çalışan Ünyespor karşısında Termespor önemli açıklar vermezken kontra ataklarla da ikinci gol arayışlarına girdi. Maçın son 20 dakikasına girilirken oyundan düşen ve pozisyon bulmakta zorlanan Ünyespor uzatma dakikalarına kadar beraberlik sayısı kovaladı ancak aradığı gol pozisyonlarını bulamayınca rakibi Termespor’a 1-0 mağlup oldu.

Aldığı bu yenilgi ile ligin ikinci devresine iyi bir başlangıç yapamayan yeşil-beyazlılarda devre arası transferleri Batuhan Türkmen ve Abdülkadir Çelikkaya ilk on birde sahaya çıktılar. Termespor’u desteklemek üzere Terme’den gelen yaklaşık 150 kişilik taraftar topluluğu kendilerine ayrılan bölümden takımlarına destek verdiler. Ligin 14. Haftası sonucu oluşan puan tablosunda 11 puanla bir basamak gerileyerek 12. Sıraya inen yeşil-beyazlılar gelecek hafta deplasmanda Çarşambaspor ile karşı karşıya gelecek.

Maçta 3 puanı cebine koyan Termespor puanını 25’e çıkartırken sıralamadaki yeri değişmedi ve averajla Güzelorduspor’un hemen ardından 4. sırada yer aldı.

ÜNYESPOR:0-TERMESPOR:1

Stad: Ünye Şehir

Hakemler: İsa Durmuş, Fikret Ünal, Tuncay Erdoğan

Ünyespor: Tanzer, İsmail, Adnan(Dk-82 Arcan), Ferda, Özay, Taner, İbrahim, Oğuzcan, Abdülkadir(Dk-58 Atakan), Anıl(Dk-63 Ceyhun), Batuhan

Yedekler: Muhammed Ali, Yunur Emre, Onur, İlkay

Teknik Sorumlu: Musa Yıldırır

Termespor: Murat, Sefa, Kaşif, Hüseyin, Ahmet, Fatih(Dk-87 E.Rafet), Emrah, İlker(Dk-81 Erdi), Mert, Caner, Sönmez(Dk-90+3 Bekir)

Yedekler: Nurullah, Yunus, N.Cumhur, Müslüm

Teknik Sorumlu: Güven Gümüşdağ

Sarı Kart: Dk-12 Özay, Dk-76 İsmail, 90+3 Arcan(Ünyespor), Dk-67 Caner, Dk-76 Emrah, Dk-89 Kaşif, 90+3 Ahmet(Termespor)

Gol: Dk-15 Caner (Termespor)

 

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk-2 Ünyespor atağında İsmail’in pasıyla ceza sahası yayı üzerinde buluşan Abdülkadir’in sert şutu üstten auta çıktı.

Dk-15 (GOL) Kendi alanından atağa kalkan Ünyespor karşısında pres yapıp topu kazanan Sönmez’in başlattığı atakta ceza sahası içine gönderilmek istenen topa Ferda ayak koydu ancak yön değiştiren top sağdan ceza sahası içine girmekte olan Caner’in önünde kaldı. Topu kontrol eden Caner sol ayağı ile klas bir vuruşla topu kaleci Tanzer’in uzanamayacağı köşeden filelere gönderdi. 0-1

Dk-20 Anıl’ın kafayla indirdiği topu önünde bulan İsmail ceza sahası dışından kaleye şutunu kaleci Murat bloke etti.

Dk-21 Savunmadan kaptığı topla süratle rakip yarı alana giren ve önündeki boşluğu iyi değerlendiren İsmail soldan bindirme yapan Abdülkadir’i gördü. Topla ceza sahası çizgisi üzerinde buluşan Abdülkadir’in gelişine sert şutu direğin yanından az farkla auta çıktı.

Dk-24 Adnan’ın sağdan kullandığı köşe atışında Ferda’nın yakın mesafeden kafa vuruşunu kaleci Murat kolaylıkla kontrol etti.

Dk-27 Ünyespor atağında İbrahim’in ceza sahası içine yaptığı ortaya Anıl’ın kafa vuruşunu kaleci Murat yine yerde bloke etti.

Dk-28 Termespor kontra atağında Caner’in savunmanın arkasına attığı topla buluşan Ahmet kaleci Tanzer ile karşı karşıya kaldığı anda yaptığı aşırtma vuruş üstten auta çıktı.

Dk-32 Ünyespor atağında İsmail’in son çizgide verdiği pasla ceza sahası içine giren İbrahim’in içeriye çevirdiği topta Ünyesporlu futbolcular iyi pozisyon alamayınca araya giren Mert’in ters vuruşu üstten kornere çıktı.

Dk-34 Ünyespor atağında Anıl topu geriden gelen Özay’a bıraktı. Bu pozisyondan Özay yaklaşık 25 metreden çok sert vurdu ancak kaleci Murat son anda iki eliyle dokunarak topu kornere gönderdi ve kalesinde gole izin vermedi.

Dk-36 Termespor atağında Sönmez’in pasıyla sağ boşlukta buluşan ve önündeki boş alanı değerlendirerek ceza sahası içine giren İlker’den iyi vuruş gelmedi ve top yandan auta çıktı.

Dk-45 İbrahim’in kullandığı köşe atışında Ferda kafayı vururken kaleci Murat topa müdahale etmek istedi, ancak boşta kalan top Oğuzcan’ın önünde kaldı. Onun vuruşu etkili olmayınca Ünyespor’un beraberlik golü yine gelmedi.

İKİNCİ YARI

Dk-49 Sol kanattan ceza sahası içine giren Ahmet’in kaleye paralel pasında Tanzer yatarak topu kontrol etti ve topun İlker’e geçmesini engelledi.

Dk-57 Ünyespor atağında solda kendini unutturan Adnan topla buluştuktan sonra kaleye aşırtma vuruş yapmak istedi ancak top yandan auta çıktı.

Dk-70 Caner’in sağ taç çizgisine yakın yerden kullandığı serbest atışta topa kafa ile yükselen Hüseyin’in vuruşunu kaleci Tanzer kornere çelmeyi başardı.

Dk-88 İsmail’in ceza sahası içine ortaladığı top Ferda’yı aştıktan sonra savunma kafayla uzaklaştırmaya çalıştı ancak kısa düşen topa sahip olan Batuhan’ın pasıyla buluşan Atakan’a kalkan ofsayt bayrağı pozisyonu bitiren neden oldu.

SPOR AKSİYON

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P