eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYESPOR 2.DEVREYE HAZIR

ÜNYESPOR 2.DEVREYE HAZIR
editor( unyenethaber@hotmail.com )
16 Ocak 2015 - 7:53

Ünyespor’dan Terme provası

spor

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta ligin ikinci devresinin ilk maçında Pazar günü kendi sahasında Termespor’u konuk edecek olan Ünyespor maçın son provasını yaptı.

 

Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak ve ilk yarıda deplasmanda 1-0 mağlup olduğu müsabakanın rövanşını almak isteyen Ünyespor 3 puan parolası ile hazırlandığı Termespor maçının son provasını dün Ünye Şehir Stadı’nda yaptı.

Ligin ilk devresini 11 puanla 11. Sırada bitiren yeşil-beyazlılar Salı ve Çarşamba günü yaptığı çalışmaların ardından dün de Termespor maçının son provasını yaptı. Yeşil-beyazlılar teknik sorumlu İmdat Musa Yıldırır idaresinde çıktıkları antrenmanda ısınmanın ardından 5’e 2 top çalışması ve sonrasında da sürat çalışması yaptı. Futbolcuların bir hayli istekli olduğu antrenmanın son bölümünde çift kale maç yapan Ünyesporlu futbolcuların performansı Termespor maçı öncesinde umut verdi.

Termespor maçına 3 puan parolası ile hazırlanan yeşil-beyazlılarda yeni transfer Abdülkadir Çelikkaya yapılan çift kalede göz doldurdu. Yeşil-beyazlı takımın Nijeryalı genç futbolcusu Ebenezer Ekundayo Goshen yine iyi bir performans ortaya koyarken bu futbolcunun lisansının çıkartılması için girişimler sürüyor. Lisansın çıkartılması için kaynak arayışlarını sürdüren Ünyespor’un Goshen’i deplasmanda oynanacak Çarşambaspor maçına yetiştirmesi bekleniyor.

Pazar günü Ünye Şehir Stadı’nda oynanacak Ünyespor-Termespor müsabakası saat 13.30’da başlayacak. Yeşil-beyazlılar bu maç öncesinde bugünü dinlenerek geçirecek ve Cumartesi günü yapacağı ter antrenmanının ardından maç saatini beklemeye başlayacak.

SPOR AKSİYON

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P