eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye Belediyespor seriyi sürdürdü! 0-4

Ünye Belediyespor seriyi sürdürdü! 0-4
editor( unyenethaber@hotmail.com )
10 Şubat 2015 - 9:42

Belediyespor, 13. hafta mücadelesinde deplasmanda karşı karşıya geldiği Gölköyspor’u 4-0 mağlup ederek galibiyet serisine bir halka daha ekledi.

3101201504bld

B Grubu’nda 2. sıradan en yakın takipçisi Gölköyspor ile karşı karşıya gelen Ünye Belediyespor ligin ilk devresinde kendi sahasında karşı karşıya geldiği ve 1-1 berabere kalarak ligdeki tek puan kaybını yaşadığı maçın rövanşında rakibini 4 golle mağlup ederek seri galibiyetlerini sürdürdü.

Gölköy ilçe sahasında oynanan maça Fırat, Samet, Evren, Necdet, Aykut, Gökşin, Umut, Ömer, Hami, Turgut ve Ramazan on biri ile başlayan Ünye Belediyespor, ilk dakikalarda ev sahibi takımın direnci ile karşılaştı. Karşılıklı ataklarla devam eden maçın 22. dakikasında Gökşin’in vuruşunda gol kilidini kıran yeşil-mavililer 1-0 öne geçti. Golden sonra beraberlik için gelen Gölköyspor karşısında savunmasında dikkatli bir görüntü çizen Ünye Belediyespor ikinci gol için gittiği rakip kalede aradığı bulamadı ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında yine etkili ataklarla rakip kaleye giden Ünye Belediyespor’da 50. dakikada Aykut ikinci sarı kartın ardından gördüğü kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderilirken takımını da sahada 10 kişi bıraktı. Gölköyspor karşısında 10 kişi ile mücadele etmek zorunda kalan Ünye Belediyespor 55. dakikada Hami ile skoru 2-0 yaptı. Bu golle rahatlayan ve rakibine oyun kurma şansı vermeyen yeşil-mavili takım 68. dakikada Hami ile bir gol daha bulunca fark 3’e çıktı. Karşılaşmanın 75. dakikasında Gölköyspor’dan Recai de kırmızı kart görünce sahada sahada iki takım arasında sayısal denge sağlandı. Bu dakikadan sonra farkı daha da artırmak için rakip kaleye giden Ünye Belediyespor’da Necdet 85. dakikada gol perdesini kapatan isim oldu.

Gölköyspor karşısında maçtan 4-0 üstün ayrılan Ünye Belediyespor bu sonuçla galibiyet serisini 9’a, puanını da 37’ye yükselterek B Grubunda namağlup liderliğini sürdü.Yeşil-mavililer gelecek hafta kendi sahasında Fatsa Yaşamspor’u konuk edecek.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P