eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

U-17’de Şampiyonluk kapısından döndüler!

U-17’de Şampiyonluk kapısından döndüler!
editor( unyenethaber@hotmail.com )
07 Şubat 2015 - 10:07

U-17 Ligi Play Of mücadelesinde güçlü rakibi Orduspor ile karşı karşıya gelen Ünyespor, kazananın şampiyonluğa bir adım atacağı maçta rakibine 4-1 mağlup oldu ve şampiyonluk umudunu yitiren taraf oldu.

0502201503u-17

Şampiyonluk yolunda Ünyespor mutlak kazanması gereken maçta Orduspor ile karşı karşıya geldi. Durugöl 1 nolu sahada Perşembe günü oynanan maçta iki takım da kazanarak şampiyonluk yarışında öne geçmek için mücadele etti. Play-of mücadelesinde şampiyonluk şansı bulunan iki takımının karşı karşıya geldiği maçı Orduspor U-17 takımı kazandı ve 2014-2015 sezonu şampiyonu unvanını şimdiden garantilemiş oldu.

Durugöl 1 nolu sahada saat 14.00’te başlayan müsabakaya iyi başlayan taraf Orduspor takımı oldu. Ünyespor savunmasının az adamla yakalandığı bir anda sağ kanattan çabuk çıkan Orduspor’da ceza sahası içine yapılan ortaya Hakan Burak dokundu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Şok gol ile şaşkına dönen Ünyespor bir süre oyun kurmakta zorluk çekerken yine savunmasında az adamla yakalandığı 11. dakikada kalesinde 2. golü gördü. Bu dakikada yine sağ taraftan gelişen atakta ceza sahası içine yapılan ortaya Akif’in mükemmel volesi filelere gitti ve bu golle Ünyespor 2-0 yenik duruma düştü. Bu golden sonra toparlanan ve rakip alana yayılan Ünyespor ayağa paslarla geliştirdiği atakta ceza sahası içinde Şaban yere indirilince maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışı için topun başına gelen Şaban’ın vuruşunda kaleci Bahadır iyi yer tutarak köşeye uzanarak gole izin vermedi.

Penaltı atışından yararlanamayan Ünyespor ilk yarıda farkı azaltmak istediyse de gole muvaffak olamadı ve soyunma odasına 2-0 mağlup gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısına daha derli toplu çıkan ve gol arayan Ünyespor 42. dakikada Bedirhan’ın vuruşunda farkı 2-1 yapan golünü kaydetti. Bu golle moral bulan yeşil-beyazlılar beraberlik için gittiği rakip kalede savunmasında ve kalesinde hata yapmayan Ordusporlu futbolcuları geçmekte zorlanınca aradıkları gol bir türlü gelmedi. Oyunda tamamen risk alan ve bir an önce beraberliği yakalama düşüncesinde olan Ünyespor eline geçirdiği fırsatları sonuçlandıramazken maçın 62. dakikasında oyuna ikinci yarıda dahil olan İbrahim Kerem’in golüyle farkı tekrar 2’ye çıkarttı. Kalan dakikalarda Ünyespor rakip kalede yine gol ararken istediği pozisyonları bulmakta ve bulduğu pozisyonları sonuçlandırmakta zorlandı. Maçın uzatma dakikasına girilirken kaleci Bahrican ayağındaki topu rakibi İbrahim Kerem’e kaptırdı ve onun vuruşunda Orduspor’un 4. golü geldi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Orduspor 4-1 galip geldiği maç sonunda sezonun şampiyonu unvanını futbolcularıyla birlikte sahanın ortasında kutladılar.

Orduspor son maçlar öncesinde 2014-2015 sezonu U-17 Ligi şampiyonluğunu garantilemiş oldu. Mor-beyazlılar ilimizi Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarında temsil etme hakkı kazandı.

Saha: Durugöl 1 nolu

ORDUSPOR: Bahadır, Furkan(Dk-23 Evren), Hüseyin Can, Bedirhan Köksal, Yaşar, Bedirhan Özen, Hakan Burak, Ethem(Dk-78 Erkin), Akif, Atila(Dk-İbrahim Kerem), Necati Can

ÜNYESPOR: Bahrican, Hüseyin Talha(Dk-64 Oğuzhan), Şaban, Selçuk, Yavuz, Onur, Emre(Dk-49 Akif), Tolga(Dk-74 Metehan), Bedirhan, Mücahit(Dk-67 Emrah), Emrullah

Sarı Kart: Dk-13 Hüseyin Can, Dk-43 Ethem

Goller: Dk-4 Hakan Burak, Dk-11 Akif, Dk-62 ve Dk-80 İbrahim Kerem(Orduspor), Dk-42 Bedirhan (Ünyespor)

SPOR AKSİYON

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P