eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Sporcular Başarıyla Döndüler

Sporcular Başarıyla Döndüler
editor( unyenethaber@hotmail.com )
04 Ocak 2015 - 10:38

Cavit Arslan ”Başarılarımız Devam Edecek”

DSCN5701

Türkiye Teakwondo Federasyonunun 2015 yılı Yıldızlar Anadolu Ana Lig il seçmesi bugün yapıldı.Bu yarışmaya Ünye Reis Spor Kulübünden 5 sporcumuz katıldı.

Kulübümüzden katılan 5 sporcumuzdan 1 tanesi 1. oldu, 1 tanesi 2., 3 tanesi de 3. oldular.

1. olan sporcumuz Trabzon’da yapılacak olan çeyrek finallere katılma hakkı kazandı.Önümüzdeki hafta Trabzon’a gidecek.Trabzon’da yapılacak olan sınavda dereceye girerse sporcumuz, yine Ordu ilinde yapılacak yarı final maçlarına katılabilecek .

Ordu’da olacak olan yarı final maçına ise 40 il katılacak.Burada derece yaparsa ,sporcumuz Sivas’ta Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanacak.

Bu şampiyona sadece ilk adımdı

.Şimdi sporcularımız Trabzon’daki şampiyonaya gidecekler.Buraya şampiyonaya 2001,2002,2003 yılı doğumlu kırmızı-siyahlı sporcular katılabiliyor.Bizde kulüp olarak 5 sporcu ile katıldık.Kimisi çeyrek finalde, kimisi yarı finalde, kimisi finalde yenildi, kimiside birinci oldu.Birinci olan sporcumuz Trabzon’a çeyrek finallerine katılmaya hak kazandı.

Bu maçlar 9-11 Ocak tarihleri arasında Trabzon’un Yomra ilçesinde yapılacaktır.Turnuvanın adı “Anadolu Yıldızlar Ligi” grubu.Ordu’daki bugünkü maça ise 25 tane il katıldı.

Derece yapan sporcularımız;

Beytullah Okuyucu 41 kiloda 3. oldu,

Gamze Ekmekçi 41 kiloda 3. oldu,

İremnur Ocak 47 kiloda 3. oldu,

Cansunur Arslan 51 kiloda 2. oldu,

Büşranur Arslan 55 kiloda 1. oldu.

Maça sadece 1. olan sporcumuz katılacak.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P