eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

İlçe Spor Müdürümüze Buradan Teşekkür Ediyoruz.

İlçe Spor Müdürümüze Buradan Teşekkür Ediyoruz.
editor( unyenethaber@hotmail.com )
07 Ocak 2015 - 9:02

VİDEO HABER 

a

 

Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan, Taekwondo Federasyonu Başkanlığının 2014-2015 yılı faaliyet programı hakkında açıklama yaptı. 14-18 Ocak 2015 tarihleri arasında Antalya ve Alanya’da yapılacak olan büyükler bay ve bayan Türkiye Şampiyonasına katılacak sporcuları belirlemek için 4 Ocak 2015 tarihinde Atatürk Spor Salonu Ordu’da İl Birinciliği Müsabakaları yapıldı.

 

Taekwondo Federasyonu Başkanlığının 2014-2015 yılı faaliyet programında yer alan, 14-18 Ocak 2015 tarihleri arasında Antalya ve Alanya’da yapılacak olan büyükler bay ve bayan Türkiye Şampiyonasına katılacak sporcuları belirlemek için 4 Ocak 2015 tarihinde Atatürk Spor Salonu Ordu’da İl Birinciliği Müsabakaları yapılmıştır.

Büyükler Türkiye il seçmelerine Ordu ilinden 25 tane kulüp katıldı.Biz ise Ünye’de Reis Spor Kulübü olarak 4 sporcu ile katıldık.4 sporcumuzdan, bayanlardan +73 kiloda Ayfer Arslan birinci, 46 kiloda Çağla Arslan ikinci, 49 kiloda Ayşenur Uslu ikinci, 63 kiloda Fatih Uslu üçüncü oldu.

Sporcularımız 9 Ocak’da  Antalya’daki Türkiye Şampiyonasına katılacaklar.

Şampiyonaya katılacak sporcumuzdan derece bekliyoruz.Sporcumuza güveniyoruz.Zaten eskilerde de derece yapmış bir sporcumuz kendisi.Bu sporcumuz daha önce  Orduspor adına yarışmalara katıyordu, şuan Ünye Reis Spor Kulübü’nden katılıyor.Orduspor bize maddi manevi desteklerini esirgiyordu.

Şuan bize  Ünye Gençlik Spor İlçe müdürümüz  Aydın Bey gerekli imkanları sağlıyor.Sayesinde kulübümüzdeki sporcuları elimizde tutuyoruz.Müdür Bey bizlere destek vermemiş olsa, biz sporcularımızı diğer illere göndermek zorunda kalıyoruz.Çünkü sporcuların imkanları olması gerekiyor.Kulübün desteği sadece antrenmanda kalıyor.

Maçlara gidişler, gelişler, malzeme yardımları için genel müdürlükten yapılan yardımlar içinde Aydın Bey’e  teşekkürlerimizi iletmek istiyoruz.Onların desteği olmasa bu şampiyonlar yetişmez.Yetişsede biz bu sporcuları elimizde tutamayız.

Kulübümüzde şuan 70 sporcumuz var ve bunların 25 tanesi müsabık sporcu.Bu sporcularımıza maddi konuda desteklerini esirgemedikleri için İlçe Spor Müdürümüze buradan teşekkür ediyoruz.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P