eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

HER ZAMAN,HERYERDE ŞAMPİYON…VİDEO HABER

HER ZAMAN,HERYERDE ŞAMPİYON…VİDEO HABER
editor( unyenethaber@hotmail.com )
11 Mart 2015 - 2:15

REİS SPOR KULÜBÜ BAŞARILARINA DEVAM EDİYOR

DSCN8887

Ordu Bölgesi 2014-2015 Orta Okullar arası Yıldızlar Taekwondo Şampiyonasında başarı gösteren öğrencilerle birlikte okullarını ziyaret eden Reis Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda Taekwondo Antrenörü Cavit ARSLAN, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ziyaretinde açıklamalarda bulundu.

Yapmış olduğu açıklamada Sayın ARSLAN;

”Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik Spor İl Müdürlüğünün Taekwondo Federasyonu 2014-2015 yılının Yıldızlar Ortaokulu Taekwondo Şampiyonası Ordu Vali Kemal Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Biz Reis Spor Kulübü olarak yapılan il birinciliği müsabakalarına  2 tanesi Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, 1 tanesi Fehmi Cerrahoğlu Orta Okulu ve 1 tanesi Yüceler Yatılı Bölge Orta Okulu (YİBO) olmak üzere 4 tane sporcu götürdük.. Mehmet Akif Ersoy Orta Okulundan 51 kiloda Büşra Nur ARSLAN ve 55 kiloda Cansu Nur ARSLAN il birincisi, Yüceler Yatılı Bölge Ortaokulundan (YİBO)  Gamze EKMEKÇİ il ikincisi, Fehmi Cerrahoğlu Orta Okulundan İrem Nur OCAK 47 kiloda il üçüncüsü oldu. Biz bu öğrencilerimizi göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ediyoruz.

Ordu İl birincisi olan iki arkadaşımız  1 ay sonra Samsun’da yapılacak olan Bölge Şampiyonasına katılacaklardır. Buradan bizlerden  desteğini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürümüze, İlçe Milli Eğitim Müdürünüze ve Okul Müdürlerimize çok teşekkür ederim” derken,

Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu Müdürü Sayın Kemal TÜRK ise;

”Öğrencileri ve Antrenörümüzü, göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonraki gerek Eğitim Öğretim, gerekse sportif faaliyetleri alanındaki yaşantılarında daha iyi yerlerde görmek istiyorum. Okulumuzu, İlimizi ve İlçemizi gitmiş oldukları bölgelerde en iyi şekilde temsil etmelerini diliyorum ve aynı zamanda onlara ve antrenörlerine sonsuz güveniyorum” dedi.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P