eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

“Gençlerimizin Sporla Kötü Alışkanlıklardan Uzaklaştıracağız”

“Gençlerimizin Sporla Kötü Alışkanlıklardan Uzaklaştıracağız”
editor( unyenethaber@hotmail.com )
13 Mart 2015 - 13:25

Akkuş Belediyesi Sporun Ve Sporcunun Destekçisi

IMG_0001 (2)

Türkiye Güreş Federasyonu’ndan Akkuş Belediyespor güreş takımına gönderilen malzemelerin dağıtımını Belediye Başkanı İsa Demirci yaptı.

Belediyespor güreş takımının antrenmanını ziyaret eden belediye Başkanı İsa Demirci Türkiye Güreş Federasyonu’nun katkılarıyla temin edilen malzemeleri güreşçilere dağıttı. Malzeme dağıtımında Ak Parti Akkuş İlçe Başkanı Ramazan Acar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Gül, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Nevzat Akman, Belediyespor Kulüp Başkanı Soner Efil’de hazır bulunurken Başkan Demirci burada yaptığı konuşmada, “Göreve gelmeden önce verdiğimiz sözlerden bir tanesi de sporun ve sporcunun yanında olmaktı. Göreve geldiğimizde ekibimizle ne istişare yaparak geçmiş yıllarda kurulan belediyespor kulübünü hızlı bir şekilde faaliyete geçirerek birçok branşta çalışmalar başlattık. Bu hedeflerimiz doğrultusunda spor faaliyetlerimizin bir kolunu da güreş takımımız gerçekleştiriyor, hem hocamıza hem de sporcu kardeşlerime çalışmalarında başarılar diliyorum. Güreş federasyonumuzdan sizler için malzeme talep etmiştik onlarda bizlerin isteklerini kırmayarak malzemeleri gönderdiler” diyerek katkılarından dolayı Türkiye Güreş Federasyonu’na da teşekkür etti.

Başkan Demirci ayrıca, “Belediyespor olarak daha birçok başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Gençlerimizin sportif faaliyetlerinde her zaman yanlarında ve destekçisi olacağız. Gençlerimizin spora yönelmesi ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları için gayret göstereceğiz” diye konuştu.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P