eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

GALATASARAY FUTBOL OKULU ANTALYA’YA KIŞ KAMPINA GİDİYOR

GALATASARAY FUTBOL OKULU ANTALYA’YA KIŞ KAMPINA GİDİYOR
editor( unyenethaber@hotmail.com )
22 Ocak 2015 - 17:13

1202201407gsunye

 

Galatasaray Kulübü’nün Türkiye’de ve yurt dışında bulunan tüm futbol okullarının katılımı ile her yıl düzenli olarak organize ettiği kış kampı bu yıl da Antalya Side’de gerçekleştirilecek.

 

Ünye Galatasaray Futbol Okulu’nun da öğrencileri ile katılım sağlayacağı kamp 24 Ocak-8 Şubat tarihleri arasında Side Emirhan Sports Complex tesislerinde yapılacak.Galatasaray Florya Futbol Akademisi antrenörlerinin denetiminde gerçekleştirilecek kampta 8 ila 16 yaş arasındaki futbolcu adayları günlük antrenmanlar,sosyal aktiviteler ile TFF Antalya bölgesi hakemlerinin yöneteceği maçlarda değerlendirmeye alınacak.. Bu değerlendirmeler sonucunda beğenilen öğrenciler daha sonra Florya’ya davet edilerek ikinci aşamaya tabi tutulacaklar.

Ünye Galatasaray Futbol Okulu sorumlusu Metin TAMTÜRK yaptığı açıklamada “Ünye’de futbol temel alt yapı çalışmalarının eksikliğini bildiğimiz için üstlendiğimiz ve bir yılı aşkın bir süredir 100’ü aşkın öğrencimizle titizlikle sürdürdüğümüz futbol okulu çalışmalarımız kapsamında geçen yıl olduğu gibi bu sömestri tatilinde de kış kampına gidiyoruz. Futbolcu adayı öğrencilerimizin çok fazla kazanım elde edeceği bu kamplara çok önem veriyoruz. Üniversite öğretim görevlileri tarafından bilimsel performans testleri ile takip altında olan oyuncularımızı fiziksel olarak kampa en iyi şekilde hazırladığımızı düşünüyoruz. Geçen yılki kampta seçilerek dönem dönem Florya’da antrenmanlara çıkan öğrencimiz Yakup YÜRÜK Galatasaray Kulübü’nün denetimi altında bizimle çalışmalarına devam ediyor. Bu kampta da daha fazla oyuncumuzun beğenileceğini umuyoruz”dedi.

Bu tür kampların öğrencilerin kendilerine öz güven duygusu kazanarak yeteneklerini sergilemeleri açısından önemine dikkat çeken Ünye Galatasaray Futbol Okulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmeni Hatice ORTAKCI ise yaptığı açıklamada “Kampa hazırlanan öğrenciler hem fiziksel olarak hem de mental olarak hazır olmalılar. Bu bakımdan tüm öğrencilerimizi aylık davranış ve beslenme takip formu ile yönlendiriyoruz. Futbol gelişimlerine yapacağı katkının yanı sıra ailelerinden ayrı değişik bir ortamda günümüz çocuklarının sağlığını tehdit eden elektronik cihazlardan uzak olarak yeni arkadaşlıklar edinilmesi, keyifli zaman geçirilmesi ve öz güven duygularının geliştirilmesi açısından çok yararlı bir kamp olacağı kanaatindeyim” dedi.

Cumartesi günü havayolu ile Antalya’ya uçacak olan kafileye futbol okulu sorumlusu Metin TAMTÜRK başkanlık yapacak.

1202201402gsunye 1202201407gsunye

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P